Mjuziklom “Mama mia” u režiji Juga Radivojevića svečano je večeras otvorena Letnja scena na stadionu Tašmajdan.

Nakon skoro tri i po meseca pauze, publika je uživala u pozorištu, a ovoga puta i uz otvoreno nebo, poseban ambijent i kultnu muziku grupe ABBE u izvođenju ansambla i orkestra pozorišta na Terazijama.

Glumci na sceni su pak, prilagodili koliko su mogli svoje igranje trenutnoj situaciji, te su pozdravi bili “lakat o lakat”, poljupci su se slali sa distance, a čak su i tekst malo izmenili kako bi, kao kroz šalu, jedni druge opominjali na održavanje distance.

Dragan Vujić Vujke koji tumači Harija nosio je i masku.

Publika je aplauzom pozdravila Milenu Živanović u ulozi Sofi, Jelenu Jovičić u ulozi Done, Slobodana Stefanovića kao Sema, Vladana Savića kao Bila, Vujketa kao Harija…

Mjuzikl “Mama mia” Pozorišta na Terazijama je i sutra na repertoaru, a narednih dana uslediće i predstava Beogradskog dramskog pozorišta “Trpele” Milene Depolo i Bobana Skerlića, koja je na repertoaru 27. i 28. juna, kao i “Seviljski berberin” DJoakina Rosinija u režiji Ivana Klemenca u izvodjenju ansambla Opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada…

Predstave za decu biće igrane na maloj sceni, a do 20. jula publika će moći da pogleda oko 40 izvođenja.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni stadiona Tašmajdan, putem interneta i u pozorištima, a medicinskim radnicima ulaz je slobodan.

Reply
Share this

Blic online