Pozorište na Terazijama objavljuje audiciju za mjuzikl FLASHDANCE u režiji Vladana Đurkovića, a kasting će biti održan za uloge Aleks i Glorije.

Za audiciju je za ulogu Aleks potrebno pripremiti: song „Next step“ prema materijalima i zadatu koreografiju koja će biti uvežbavana na raspisanim probama.

Za audiciju se mogu prijaviti glumice (i studentkinje završne godine glume) starosti do 33 godine, glas: sopran.

Za audiciju za ulogu Glorije je potrebno pripremiti: song „Chameleon Girls“ prema materijalima, song „Gloria“ prema materijalima, zadatu koreografiju koja će biti uvežbavana na raspisanim probama.

Za audiciju se mogu prijaviti glumice (i studentkinje završne godine glume) starosti do 33 godine, glas: mecosopran.

Numere se na audiciji izvode uz klavirsku pratnju, na engleskom jeziku.

Audicija se raspisuje i za ženske i muške baletske igrač i za tu audiciju je potrebno pripremiti zadatu koreografiju koja će biti uvežbavana na raspisanim probama.

Prijavljivanje za audiciju će biti od ponedeljka 14. juna do srede 16. juna u terminu od 11 do 15 časova u Pozorištu na Terazijama.

Pozorište na Terazijama ima u planu da u pozorišnoj sezoni 2021/22. premijerno izvede mjuzikl „Flashdance“ (Tom Hedley/Robbie Roth/Robert Cary).

Ovaj planetarno popularni filmski naslov nagrađen je Oskarom za najbolju originalnu pesmu.

Muzika iz filma iznedrila je nekoliko hit pesama među kojima su „Maniac“, kao i Oskarom nagrađena numera „What a Feeling“.

Pozorište na Terazijama kao jedino muzičko pozorište u regionu izvodi repertoar najvećih brodvejskih naslova, ali stvara i neguje i domaći mjuzikl.

Specifičnost Flashdance-a je zahtevan koreografski izraz sa posebnim akcentom na plesačkoj virtuoznosti baletskih i glumačkih izvođača.

Nakon poslednje premijere domaćeg mjuzikla, Pozorište na Terazijama nastavlja sa programskom linijom licencnih mjuzikala.

Sve detaljne informacije se mogu pronaći na sajtu pozorišta: https://pozoristeterazije.com/audicija-za-mjuzikl-flashdance/

Reply
Share this

Blic online