Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obraća se narodu pred sutrašnji skup “Srbija nade”.

Vučić je na početku razgovora govorio o teško povređenima u masakru.

“Dobio sam pismo od grupe roditelja, i sutra i prekosutra ću se baviti time. Uvek postoje različita mišljenja. Meni je blisko to što su napisali”, rekao je Vučić.

Predsednik se osvrnuo na razgovor sa lekarima oko stanja povređenih u masakrima koji su potresli Srbiju.

“Učiteljica je divna žena, povrede će prevazići, ali još je u šoku. Angelina je bila borac. Danas sam sa njenim roditeljima i sestrama palio sveću i razgovarao sat vremena”, rekao je on.

“Dobio sam pismo od grupe roditelja, i sutra i prekosutra ću se baviti time. Uvek postoje različita mišljenja. Meni je blisko to što su napisali” rekao je Vučić i dodao:

“Mislim da imamo različite pristupe. Za razliku od mene koji moram da donosim odluke svaki dan i živim realan život, vi živite savremeni život, na društvenim mrežama.”

On je rekao da je država u izuzetno teškim uslovima, kada je bila u stanju šoka donela dobre odluke.

Ukazao je na agresivnu, gotovo bolesnu kampanju.

“Nikoga nisam uvredio, nikome nijednu ružnu reč nisam rekao, a ja sam jedan dan Hitler, drugi dan Musolini… Kada pričate o skupovima, tu je bio veliki broj ljudi koji su želeli da urade nešto, da nečemu doprinesu”, naveo je Vučić.

On je rekao da oseća neuobičajeni mir.

“Moja uloga će se od prekosutra promeniti. Imamo Skupštinu u Kragujevcu, o čemu ću na sutrašnjem skupu govoriti”, rekao je predsednik Srbije.

Prema njegovim rečima, tačno zna koji su ciljevi.

“Danas mi je Anđelko, otac male Angeline poklonio album. Pored slika ima šta je zapisla za svoj zadatak. Napravila je analizu za 2022. i planove za 2023. godinu. Među njima su šest časova engleskog kako bi bila bolja”, rekao je Vučić.

“U Srbiji neće biti nikakvih Majdana, nasilnog zauzimanja zgrada… Pustili smo ih prošli put, ne zato što ne možemo da zaštitimo Skupštinu, nego da bi se vidilo ko vrši nasilje”, podvukao je Vučić.

Podvukao je da Srbija ne sme da stane.

“Moramo da radimo snažnije, se borimo još jače!” naglasio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Reply
Share this

B92 Info