Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na Instagramu fotografijom iz opštinskog odbora SNS na Zvezdari pozivajući građane na “Skup nade”.

“Poslednje pripreme Opštinskog odbora SNS Zvezdara pred sutrašnji veliki skup “Srbija nade”, skup ujedinjene i jake Srbije, koji će početi u 19 časova na platou ispred Narodne skupštine Republike Srbije”, naveo je on.

Kako je napisao, “sutra ćemo zajedno poslati poruku mira, solidarnosti, zajedništva, nade… Još jednom pozivam sve naše građane, sve ljude dobre volje, da se sutra okupimo u što većem broju, da pokažemo da je Srbija jaka i stabilna i da brinemo za svoje građane i njihovu budućnost”.

Podsetimo, ministar finansija Siniša Mali oglasio se tokom dana na svom Instagram profilu, navodeći da je ostao još samo jedan dan do velikog skupa “Srbija nade”.

“Još samo jedan dan do velikog skupa “Srbija nade“, sa koga želimo da pošaljemo poruku jedinstva, zajedništva i solidarnosti, poruku da Srbija nastavlja da ide napred i da se razvija. Pozivam građane da se sutra okupimo u što većem broju i da zajedno pokažemo kako izgleda jaka, ujedinjena Srbija. Zajedno se borimo za dalji napredak i razvoj naše zemlje, istovremeno negujući prave vrednosti – vrednosti mira, sloge, stabilnosti, zajedništva, solidarnosti, ljubavi, empatije i nade. Živela Srbija”, stoji u opisu objave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Reply
Share this

B92 Info