Prijepoljac E.P. (35) poginuo je noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Prijepolje – Brodarevo kada je “mercedes” kojim je upravljao sleteo u kanjon reke Lim.

Srećom po troje njegovih saputnika, koji su prošli sa lakšim telesnim povredama, automobil se posle sletanja u ambis dubok 50 metara, zaustavio na samoj obali reke.

Nesreća koja samo pukom srećom nije odnela više života dogodila se oko 22 sata u mestu Petrovac, na delu puta uz kanjoj Lima. Vozilo u kome su se nalazila dva mladića iz Prijepolja i dve devojke iz Priboja, a koje se kretalo iz pravca Brodareva, iz za sada nepoznatih razloga sletelo je sa kolovoza, udarilo u potporni zid i otklizalo niz liticu prema koritu reke, zaustavivši se na par metara od Lima.

E.P. je jedini ispao iz vozila, koje ga je, kako se pretpostavlja, udarilo tokom sletanja i to ga je koštalo života.

Jedan kamiondžija koji je naišao putem primetio je na kolovozu registarsku oznaku i kamenje koje se, kako se ispostavilo, razletelo na putu od udarca “mercedesa” u potporni zid. Posumnjavši da se na putu nešto dogodilo pozvao je policiju iz Prijepolja koja je ubrzo došla na lice mesta i primetila automobil u ambisu.

Odmah zatim pristigla je hitna pomoć i vatrogasna ekipa koja je izvukla beživotno telo E.P.. i troje njegovih saputnika. Oni su preveženi u prijepoljsku bolnicu gde su im konstatovane lakše telesne povrede.

Reply
Share this

Blic online