Aleksandar Šarac (36) koji je ranjen juče u garaži tržnog centra na Novom Beogradu je, prema poslednjim informacijama i dalje u teškom stanju.

– On se i dalje nalazi u jedinici intenzivne nege i u teškom je stanju – kažu za “Blic” iz Urgentnog centra.

Kako prenosi Prva TV, Šarcu se oba metka nalaze u glavi, ali “Blic” nije mogao da dobije potvrdu ove informacije. Obavljena je sva neophodna dijagnostika, a lekari mu održavaju vitalne funkcije. Šarac je juče oko 16 sati ranjen na parkingu u garaži tržnog centra. On se kretao ka svom automobilu kada je u njega, za sada nepoznati napadač, ispalio dva hica u glavu.

Sa teškim povredama odmah prevezen u Urgentni centar, gde se i dalje nalazi u teškom stanju.

Napadač je, prema pisanju pojedinih medija, na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hiruršku masku. Ispalio je dva hica Šarcu u glavu i potom pobegao peške. Tokom bega odbacio je pištolj na izlazu iz garaže.

Aleksandar Šarac već je bio na meti profesionalnog ubice kada je 5. januara 2019. došlo do pucnjave na Banovom brdu kada je greškom ubijen Nebojša Marković, njegov zet. Tog dana Aleksandar je trebalo da krene na trening kao što to obično čini u to vreme, međutim ubica ga je zamenio sa zetom Nebojšom.

Kasnije se saznalo da je Aleksandru za petama bio profesionalni ubica Čaba Der, odgovoran za više ubistava širom sveta. Der se nalazi u zatvoru u Mađarskoj.

Reply
Share this

Blic online