Sve beogradske pijace na otvorenom, osim robne pijace OTC – Buvljak, radiće četvrtkom, petkom i subotom, od osam do 15 časova.

“Na svim pijacama su preduzete dodatne mere za suzbijanje širenja virusa Kovid-19, sve mlečne hale očišćene su sredstvima za dezinfekciju, a pijačni platoi i oprema se dodatno peru”, saopštilo je Javno-komunalno preduzeće “Gradske pijace”.

Kako se dodaje, napravljena su propisana rastojanja u skladu sa Zaključkom Vlade Srbije, a zaštitnim folijama biće ograničeno biranje proizvoda.

“JKP “Gradske pijace” moli sve sugrađane da se prilikom kupovine pridržavaju propisanih mera Vlade Srbije, jer samo zajedničkim snagama i odgovornošću svih nas, možemo suzbiti širenje virusa korona”, navodi se u saopštenju.

Važni telefoni

Telefoni epidemiološke službe za sve informacije

Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa korona virusom: 064 8945 235

Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut”: 011 2684 566

U cilju omogućavanja brže i efikasnije komunikacije građana sa nadležnim epidemiološkim službama, Ministarstvo zdravlja uvelo je dodatnih 20 brojeva telefona za sve informacije o korona virusu.

Ministarstvo zdravlja otvorilo je još 10 dodatnih dodatnih brojeva, a preko istog linka možete da dođe i do brojeva telefona svih domova zdravlja širom Srbije.

Reply
Share this

Blic online