Ne znate kako da okitite jelku? Iz mora ukrasa ne možete da odaberete one koji idu lepo zajedno i imaju smisla postavljeni jedni uz druge? Smučile su vam se gomile kutija sa ukrasima koje skupljaju prašinu po vašoj kući, ili vam svi ukrasi deluju već viđeno?

Imamo za vas nešto potpuno novo. Brzo i lako, neverovatno praktično, a prelepo rešenje. Ukras koji samo okačite oko vrha jelke, poput obruča, a sa njega u nizovima niz jelku padaju sijalice koje su već ukrasi same po sebi, savršeno raspoređene u krug. Sijalice su u više boja i možete podesiti način na koji svetle.

Poručite vaše Tree Dazzler LED lampice još danas za samo 1.799 dinara na gruppi.rs i imajte jelku spremnu i okićenu za manje od jednog minuta.

Pogledajte još proizvoda na akciji koje vam je danas izdvojio gruppi.rs:

Praktična sušilica koja ne zauzima prostor jer je okačite između zidova a kada Vam ne treba samo uvučete žice. Sastoji se od 4 žice ukupne dužine preko 14m – nikad više veša na nikad manje mesta, na akciji za samo 599 dinara.

Flinke bušilica i brusilica koje dolaze u koferu i uz dodatnu opremu obezbediće vas za svaku vrstu popravki i radova u domaćinstvu. Uz ovaj praktičan i kompaktan alat svako može biti poput profesionalca, a njegov kvalitet i snaga prosto će vas oduševiti. Nabavite svoj kofer alata još danas za samo 4.999 dinara klikom na gruppi.rs.

Praktična Angel LED lampa radi na baterije, sa senzorom pokreta do čak 10 metara. Otporna je i možete je postaviti i napolju a na akciji je za samo 699 dinara klikom na gruppi.rs.

Pre nego što se motor zagreje, preko zime možete brzo da odmrznete stakla i ugrejete auto uz pomoć ovog keramičkog grejača za automobil. Samo na gruppi.rs za 1.999 dinara.

Budite sam svoj majstor uz šrafilicu i odvijač sa setom bitova na akciji, za samo 1.299 dinara online kupovinom na gruppi.rs.

Protočna slavina koja sama greje vodu i tako zamenjuje klasičan bojler koji troši dosta struje, po ceni od samo 3.199 dinara. Slavina momentalno greje vodu u neograničenim količinama, danas na akciji na gruppi.rs

M26 pametni sat po ceni od 1.599 dinara. Sa ekranom osetljivim na dodir i sigurnosnom funkcijom upozorenja na gubitak ili krađu telefona.

Uz Haina Smart LED Televizor 55” dijagonale 139 cm dijagonale 139 cm i neverovatne rezolucije činiće vam se da su slike oživele. Reprodukujte slike, video zapise, ili pratite TV kanale na ekranu koji će u vaš dom uneti utisak da se sve odvija uživo pred vama. Kupite ga po specijalnoj ceni od samo 39.999 dinara još danas na gruppi.rs surfujte internetom i uživajte u ostalim sadržajima ovog pametnog TV-a.

Ne morate da brinete ako vam se slomi nastavak za šrafljenje jer su tu SpeedOut bitovi za šrafljenje – komplet od 4 nastavka koji odgovaraju bilo kojoj bušilici ili odvijaču za odvrtanje svih vijaka. Za samo 499 dinara na akciji klikom na gruppi.rs.

Set keramičkih tiganja od 5 delova – 3 tiganja različitih dimenzija i 2 poklopca. Keramički premazi obezbeđuju ravnomernu temperaturu, nelepljenje hrane i brzo i zdravo spremanje obroka. Danas na akciji za 3.499 dinara samo na gruppi.rs.

Kinzo produžni kabl sa 3 okrugle i 4 uske utičnice omogućiće vam da istovremeno punite i koristite električne uređaje različitih vrsta priključka. Zahvalnog oblika, lako se smešta negde gde se ne vidi, i ne zauzima puno mesta, pa, umesto gomile kablova, dobijate red i organizaciju. Poručite Kinzo produžni kabl još danas po ceni od 799 dinara samo na gruppi.rs.

Bilo da ste profesionalac ili ne, motorna testera Kraftech učiniće težak posao lakim, brzim i bezbednim! Ovo je testera koju ćete koristiti za sečenje drveta, debala ili pripremu ogreva, i čije će vas performanse i snaga oduševiti. Poručite je još danas za samo 8499 dinara klikom na gruppi.rs.

Neka vaša koža bude hidrirana, lepa i meka! Masažer za lice i piling 5 u 1 pogodan je za sve tipove kože, čak i za najosetljiviju. Ovaj višenamenski uređaj možete koristiti za čišćenje lica ali i masiranje lica i tela. Poručite ga još danas na gruppi.rs po ceni od samo 599 dinara i obezbedite svojoj koži zdrav i blistav izgled.

Reply
Share this

Blic online