Po svemu sudeći, barem s obzirom na to kako se za sada razvija situacija u celom svetu, ove zime ćemo mnogo više vremena nego prethodnih godina provoditi u svojim domovima.

Međutim, svi koji su ovog proleća radili od kuće, školovali se od kuće, bavili se sportom kod kuće, slobodno vreme provodili kod kuće, družili se sa najmilijima putem video-poziva od kuće, znaju koliko suviše boravka u zatvorenom može da utiče na raspoloženje svih članova porodice. Zato bi trebalo da uradimo sve što je u našoj moći da prostor u kom svakodnevno boravimo pretvorimo u jedno toplo i veselo mesto u kom ćemo sa uživanjem provoditi vreme tokom hladnih i mračnih zimskih dana.

Moramo priznati da teško da ima veselije i radosnije atmosfere od one koja počinje da nas sve hvata polovicom decembra, pred novogodišnje i božićne praznike i upravo je to razlog zašto bi prazničnu čaroliju trebalo da unesemo u svoj dom već sada. Naravno, što se tiče izbora dekoracije i ukrasa, svako će to uraditi prema svom ličnom osećaju i ukusu.

Međutim, ako želite da budete sigurni u svoj izbor, uvek je najbolje za pomoć obratiti se kraljevima komfora – Dancima, koji su osmislili hygge, filozofiju uživanja u udobnosti.

A teško da postoji iko drugi ko bi nam dao bolje savete na temu prazničnih čarolija od eksperata iz kompanije JYSK, koja već preko četiri decenije predstavlja jednog od lidera hygge principa uređivanja domova širom sveta.

Kada je reč o trendovima, i ove sezone neizostavan detalj svake praznične dekoracije trebalo bi da budu lampice različitih veličina i oblika, koje možete koristiti da ukrasite novogodišnju jelku, prozore ili da istaknete neki drugi detalj u prostoriji ili van kuće.

Bilo da su bele, crvene, zlatne ili one sa mašnicom, svetlost sveća oplemeniće prostor na poseban način. Dozvolite da funkcija tajmera na LED svećama probudi savršeno tempiran novogodišnji i božićni duh. Kada podesite tajmer kako vam najviše odgovara, sveće se automatski uključuju i isključuju u isto vreme svakog dana.

Jedan od trendova ove sezone svakako su svećnjaci od bojanog stakla u prazničnim tonovima, kao i fenjeri koji će uneti boju i živost u svaku sobu, ali i baštu ili terasu.

Zaista impresivan izbor kugli, lampica, mašni, perlica anđela, pahulja i srca pronaći ćete u JYSK radnjama kao ili još bolje napravite rezervaciju putem Click&Collect opcije.

Sitnice koje će u prostor uneti dodatnu toplinu svakako su plišane igračke u obliku Deda Mraza, koje istovremeno predstavljaju veliku radost najmlađim članovima porodice.

Da bi praznični duh stigao i u vašu kuhinju ili trpezariju, odaberite zanimljive stolnjake stolnjake, salvete i druge moderne dekorativne elemente.

Takođe, JYSK vam pruža mogućnost da svoje novogodišnje i božićne poklone uvijete sa pažnjom prema životnoj sredini. Obavezno potražite ukrasne papire, kese i ostale proizvode sa FSC oznakom, jer na taj način pomažete u očuvanju svetskih šuma.

Sada kad ste postavili dekoracije i ukrase, preostaje vam samo još da se opustite u udobnoj fotelji i ušuškate nežnim mekanim jastucima i toplom ćebadi. Naravno, i da se uz čaj ili kafu prepustite prazničnoj čaroliji.

Reply
Share this

Blic online