Niske temperature i sneg koji tokom poslednjih nekoliko dana nije zaobišao nijedan deo Srbije, stvorili su nepovoljne uslove za vozače. Velike gužve, nezgode i nesreće zahtevaju dodatni oprez svih vozača, osim jednog, ako je sudeći po video snimku zabeleženom u beogradskom naselju Žarkovo.

Na video snimku kojem ne mogu da se načude korisnici društvenih mreža vidi se vozač koji, uporedo sa ostalima koji su se u tom trenutku našli na istoj deonici – vozi u rikverc. Jedna traka bila je rezervisana samo za njega, dok su u onoj pored vozači “mileli” ne znajući šta će biti sledeći korak ovog vozača.

Posle prestrojavanja, takođe, u rikverc, automobil se propisno zaustavio na semaforu, a zatim nastavio svojom putanjom kao da je sve u redu.

Opšte iznenađenje vozača nije izostalo ni kod korisnika društvenih mreža, koji kažu da su svedočili sličnim scenama koje obično nastanu prilikom pogrešnog skretanja u suprotnu traku, što nije tako redak slučaj u prestonici. Druge je “poduhvat” ovog vozača dobro zabavio.

“Zašto me ovo ne čudi da se dešava u Žarkovu”, “Nije se razbudio, a krenuo na posao!”, “Zaglavio menjač u rikverc”, “Naopaki ljudi”, glasili su komentari.

Reply
Share this

Blic online