Decembar je mesec u znaku poklona, a “Blic” vas svake nedelje obraduje sa po dva dara. Ovog puta, u nedelju, 8. decembra to će biti novi broj “Magazina” ali i stoni kalendar za 2020. godinu.

Prvi novogodišnji pokloni stižu već ove nedelje. “Blic” svim čitaocima poklanja praktični stoni kalendar koji možete smestiti u bilo kom vidljivom kutku vaše sobe, pa vam tako uvek može biti pri ruci za organizovanje planova i zadataka koji vas čekaju u narednoj godini.

Pored kalendara za 2020. u nedelju na poklon i novi broj “Magazina” u kom vas čekaju vas saveti psihologa za dobar brak, a lekari i nutricionisti vam preporučuju hranu koja je najbolja za mozak.

Sa poremećajem rada štitne žlezde najčešće se suočavaju žene. Sve što treba da znate o ovom problemu donosimo vam u nedeljnom izdanju magazina.

Vežbe imaju za cilj povećanje snage mišića, povećanje amplitude pokreta i poboljšanje koordinacije pokreta, a korektivna gimnastika je jedan od načina kako da to postignete. Stručnjaci preporučuju kada i zašto bi trebalo pristupiti ovom vidu gimnastike.

Ne propustite nedeljno izdanje “Blica” i dva super poklona – kalendar za predstojeću 2020. godinu i porodični magazin u kome možete pronaći brojne korisne savete i zanimljive priče. Čitajte “Blic”!

Reply
Share this

Blic online