Mnogi se još uvek nisu ni pripremili za sezonu grejanja, a niske temperature iznenadile su nas nešto ranije ove godine. Nema sumnje da je grejanje na drva najisplativiji način da ugrejemo dom, a kako je ove sezone zima poranila važno je da brzo reagujemo kako bismo je prebrodili uz minimale troškove. Ukoliko još uvek niste uspeli da pripremite drva, sada je pravo vreme da to uradite i dodatno uštedite kupovinom testere na sezonskoj akciji.

To će vam omogućiti Flinke testera koja poseduje benzinski dvotaktni motor i koja je odlična za sečenje i odbradu drveta i spremanje ogreva. Namenjena je upotrebi od strane profesionalaca i u domaćinstvu za pripremu ogreva, a uz nju dobijate i jedan lanac. Karakteriše je njena snaga od 4.2 KS, a ova specijalna motorna testera može biti vaša za 6.499 dinara klikom na sajt gruppi.rs.

Pogledajte još praktičnih stvari koje vam je danas izdvojio gruppi.rs:

Exterm rasterivač glodara je uređaj koji koristeći elektromagnetnu tehnologiju, odbija glodare od vašeg doma. Uređaj ne sadrži hemikalije, ne ispušta niti zvukove ni mirise i potpuno je bezbedan za korišćenje, samo za 499 dinara, na gruppi.rs.

Solarni reflektor sa senzorom pokreta i 60 snažnih LED diode omogućava do 10 sati osvetljenja i malu potrošnju energije. Odličan izbor za vrt, baštu, parking ili mračno stepenište, samo za 2.499 dinara, na gruppi.rs.

Efikasno iskoristite prostor u vašem kupatilu koji se i postavite praktičnu ugaonu policu! Odlična je za odlaganje kremica, losiona, šampona i drugih proizvoda koje svakodnevno koristite, a može biti vaša za 999 dinara klikom na gruppi.rs.

Za one koji su se uželeli majistorisanja, pronašli smo ugaonu brusilicu marke Krischner po ceni od samo 1.999 dinara. Kvalitetna brusilica, jačine 1100W, samo na gruppi.rs

300 LED novogodišnjih lampica sa čak 8 različitih načina sijanja! Dekorativne lampice dužine 26m u toplo beloj i šarenoj boji lako se postavljaju i daju prostoru specifičnost koja stvara pravu prazničnu atmosferu. Nabavite svoje već danas po aktuelnoj ceni od 999 dinara na sajtu gruppi.rs.

Dobar alat neophodan je u svakom domu, a upravo jedan takav odvijač koji sadrži čak 85 dodataka će vam zahvaljujući svom praktičnom dizajnu uvek biti pri ruci. Uz to sadrži i LED lampu, te ga možete koristiti u bilo koje doba dana. Nabavite i vi vas Kraftech bežični odvijač po sniženoj ceni od 2.699 dinara na sajtu gruppi.rs

Noževi moraju biti veoma oštri, niko ne voli da radi sa tupim noževima, a nije ni bezbedno. Zgodna stvar koju treba imati je motorizovani oštač noževa i svih oštrica, koji može da se kupi već za 499 dinara na gruppi.rs

Najbolji escajg je od nerđajućeg čelika i set od 16 komada može biti vaš za 1.299 dinara samo jednim klikom na gruppi.rs. U kompletu vas očekuje – 4 kašika, 4 viljušaka, 4 noževa i 4 kašičica!

LED reflektor jačine 10W po ceni od 399 dinara. Štedljiv i jak reflektor u LED tehnologiji, samo na gruppi.rs

Mini mašina za šivenje koja radi na struju ili baterije, tako da se može nositi svuda, za samo 1.999 dinara. Praktična mašina za sve vrste materijala, samo na gruppi.rs

Odmorite se u udobnom lazy bagu koji možete poneti svuda sa sobom! Može se vrlo lako premeštati tako da ćete se opuštati u njemu, čitati knjige ili gledati TV, a naduvava se vazduhom za nekoliko sekundi tako da je savršen za kampovanja, sunčanje na plaži ili na planinarenje, a može biti vaš za 999 dinara klikom na gruppi.rs.

Flinke benzinska kosilica-trimer za travu jačine 5.5 KS po ceni od 10.999 dinara. Pripremite se za proleće na vreme, uz ovu kosilicu vaše dvorište će uvek biti sređeno, samo na gruppi.rs

Digitalni pametni metar sa tri načina merenja, putem lasera, putem trake i putem valjka, samo za 1.799 dinara. Izuzetno precizan laser za merenje, traka i valjak za merenje ravnih ili zaobljenih površina, samo na gruppi.rs.

Nabavite jedinstvenu narukvicu koja predstavlja idealan poklon za svaku priliku! Personalizujte narukvicu odabirom priveska s motivom zvezde, krstića, srca, pulsa, deteline, anđeoskog krila, pločice ili znaka večnosti, a nabavite je za 999 dinara klikom na gruppi.rs

Očistite svoj stan uz Straus usisivač od 1250 W! Fleksibilni i višenamenski usisivač će vam omogućiti da lako i jednostavno očistite kuću, kancelariju ili radionicu, a može biti vaš na akciji za 6.499 dinara klikom na gruppi.rs.

Dekorativna zavesa sa 200 LED sijalica daje prostoru specifičnost koja stvara pravu prazničnu atmosferu. Vaša kuća dobiće originalan izgled a pritom će vas izdvojiti od komšija. Nabavite svoje već danas po aktuelnoj ceni od 999 dinara na sajtu gruppi.rs

Postavite u vašem domu ultrazvučni ovlaživač vazduha! Koristeći ultrazvučnu metodu, vlaga se na efikasan način isporučuje u vazduh prostorije, što osigurava opušteno disanje, posebno pri suvom vazduhu, a nabavite ovak ovlaživač za 1.799 dinara samo na gruppi.rs.

Filter za oluke, koji sprečava zapušavanje oluka prilikom jakih kiša po ceni od 349 dinara za dva komada. Spremite se za jake prolećne pljuskove, samo na gruppi.rs.

Endoskopska kamera sa kablom dužine 5m po ceni od 1.299 dinara. Kamera na vrhu ima jako LED svetlo, tako da možete snimiti sva nepristupačna mesta sa njom, na akciji gruppi.rs

Zaštitite se od virusa, bakterija i prašine koristeći masku napravljenu od kvalitetnog troslojnog materijala. Pakovanje od 50 komada možete nabaviti za samo 600 dinara kupovinom na gruppi.rs.

Postavite praktičan stalak za odeću sa točkićima koji će se savršeno uklopiti u bilo koji deo sobe! Predstavlja pravi izbor za manje prostore u kojima nema dovoljno mesta za postavljanje ormara, a može biti vaš za samo 1.299 dinara klikom na gruppi.rs.

Samodržeći grudnjak bez bretela odličan je za svaku odevnu kombinaciju, a ovaj metod pojačava push-up efekat grudnjaka! Nabavite Wunderbust grudnjak u svojoj veličini i odgovarajućoj boji za 490 dinara kupovinom na gruppi.rs.

Zahvaljujući ovom unutrašnjem grejaču vaš auto ugrejaće se za samo nekoliko sekundi. Postavite ga na željeno mesto i napravite idealnu temperaturu u vašim kolima. Uz to ga možete koristiti čak i leti kao ventilator i prečišćivač vazduha! Nabavite svoj po sniženoj ceni od 1.999 dinara klikom na sajtu gruppi.rs

Flawless epilator po ceni od 999 dinara. Praktičan epilator, koji uvek možete nositi sa sobom, za eliminaciju neželjenih dlačica sa lica, na akciji gruppi.rs.

Reply
Share this

Blic online