Prva dama SAD Melanija Tramp zvanično je otkrila kako je dekorisala Belu kuću povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika. Ovogodišnja tema bila je “Duh Amerike”.

U gotovo jednominutnom snimku koji je objavljen na njenim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama, Melanija je prikazana kako se šeta kroz Belu kuću i proverava da li je dekoracija na mestu ispravljajući različite detalje na jelkama, cvetnoj dekoraciji iznad kamina…

– “Duh Amerike” sija u Beloj kući. Drago mi je da mogu da podelim sa vama ovu prelepu izložbu patriotizma i uzbuđena sam da svi dožive lepote sezone Božića – navela je Melanija uz fotografiju.

Melanija je lično birala ukrase, navela je Bela kuća u jednog od ranijih objava na Tviteru. Prva dama i njeno osoblje uložili su mesece rada i planiranja za ovogodišnju dekoraciju.

Američki mediji pišu da je priprema počela krajem leta, a da u samom postavljanju ukrasa učestvovao i veliki broj volontera.

Da li je vredelo truda? U videu na početku teksta pogledajte kako Bela kuća sada izgleda.

Korisnici društvenih mreža prošle godine su ismejali ukrase koje je odabrala Melanija, uspoređujući ih sa “serijom “Sluškinjina priča” i hororom “Isijavanje”.

Reply
Share this

Blic online