U sredu, 15. januara, očekuje vas novi broj specijalizovanog kulinarskog magazina “Srpska kujna” u kom vam donosimo nove recepte i ideje za pripremu ukusnih, a jednostavnih specijaliteta.

Ako volite ukusno testo i sve pekarske proizvode, oda nemojte propustiti novi broj poklon magazina posvećenog gurmanima jer vam donosimo na desetine recepata za pite, kiflice i pužiće

Između ostalog, saznaćete zbog čega je ulje divljeg origana veoma lekovito i spada u najtraženije prirodne lekove za razne zdravstvene tegobe, a donosimo vam i pet efikasnih namirnica pomoću kojih ćete pročistiti organizam od prejedanja. Šefovi kuhinje vam otkrivaju tajne za pripremu vrhunskih specijaliteta, a poznata gastro blogerka i osnivač popularne “Minjine kuhinjice”, Miroslava Bogdanovski, preporučuje recepte za najbolje pogače.

Donosimo vam i recepte za posne gurmanluke, kao i ideje kako da napravite najukusniju pitu. Ukoliko ste ljubitelj sočiva, uz naše predloge napravite najukusniju čorbu, ćufte ili rizibizi sa ovom zdravom mahunarkom.

I u ovom broju “Kujne” čitaoce koji kuvaju sa nama očekuju vredne nagrade.

Ne propustite danas svoje izdanje “Blica” i nove specijalitete kulinarskog magazina “Srpska kujna”.

Reply
Share this

Blic online