Jedna Kineskinja preko noći je dospela u medije i na društvene mreže kada je objavila svoje video dnevnike u kojima dokumentuje svoj život nakon što je ostala zarobljena u kući muškarca sa kojim je odgovorila sastanak na slepo.

Devojka po imenu Vang u nedelju je otišla na večeru u stan muškarca kojeg nije poznavala u grad Džengdžou u centralnoj Kini, gde je veliki broj zaraženih u nekim delovima grada poslao hiljade ljudi u karantin, piše “Gardijan”.

Kako je Vang ispričala novinarima ove nedelje, zbog obavezne izolacije nije mogla da napusti kuću muškarca sa kojim je dogovorila sastanak i dodala da je u Džengdžou stigla iz Guangdonga kako bi pronašla potencijalne udvarače.

Vang je brzo podelila bizarno iskustvo sa prijateljima na društvenim mrežama.

– Postajem sve starija, pa me je porodica upoznala sa 10 potencijalnih partnera. Peti od njih je želeo da mi pokaže svoje kulinarsko umeće, pa me je pozvao u svoju kuću na večeru – rekla je Vang u jednom od svojih videa.

Takođe, objavila je i kratke video snimke koji prikazuju njen svakodnevni život tokom izolacije, na kojima u pozadini može da se vidi njen udvarač dok kuva ili obavlja kućne poslove.

– Osim toga što je ćutljiv kao drvena lutka, sve drugo je prilično dobro. Iako je njegova hrana bila osrednja, i dalje ima volje za kuvanje, a mislim da je to odlično – rekla je Vang kineskim medijima.

Iako se Vang nije žalila zbog ovog iskustva, dugotrajni karantin nije pomogao da ljubav između ovog para procveta.

Iskustvo koje je podelila Vang, ipak, nije jedinstveno, budući da su mnogi u Kini zarobljeni daleko od svojih kuća, ali ono što je bilo neočekivano jeste što su njeni onlajn dnevnici postali senzacija na društvenoj mreži Weibo i broje milionske preglede.

Popularnost koju je stekla zahvaljujući njima, muškarcu kod kojeg trenutno stanuje, ipak, ne prija, zbog čega je morala da izbriše neke od video snimaka.

– Prijatelji su ga prozivali i mislim da je ovo definitivno uticalo na njegov život, pa sam ih uklonila. Hvala svima na pažnji. Nadam se da će se pandemija završiti uskoro, pa će i moje sestre, koje nisu u vezi, moći da pronađu nekoga za sebe – dodaje Vang.

Reply
Share this

Blic online