Jedan od najpoznatijih festivala elektronske muzike Ultra Europe u Splitu, otkazuje se za sledeću godinu i biće održan u julu 2021. godine, saopštili su iz organizacije.

– Teška srca moramo da vas obavestimo da se osmo izdanje festivala ULTRA Europe, koje se trebalo održati od 10. do 12. juna 2020. na stadionu Park Mladeži u Splitu, zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19, odgađa za 9. do 11. jula 2021. godine.

Trenutna zdravstvena kriza u kojoj smo se našli je bez presedana i za nas nema većeg prioriteta od zdravlja, sigurnosti i fizičkog blagostanja svih naših obožavatelja, kao i svih onih koji su uključeni u produkciju i organizaciju festivala – navode iz Ultre, piše Slobodna dalmacija.

Informacija će ubrzo biti objavljena na svim njihovim kanalima, te će mediji širom sveta dobiti saopštenje na engleskom i hrvatskom jeziku.

– Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje važiće za ULTRA Europe 2021. ili ULTRA Evrope 2022., zavisno od izbora, a kao dodatnu pogodnost, osigurali smo i iznos od 20 evra koji će biti dodat na festivalske narukvice za odabrano izdanje. Navedeni iznos će se moći iskoristiti za hranu, piće ili kupnju u službenoj ULTRA trgovini. Osim toga, omogućili smo i promenu imena za one koji svoje ulaznice žele da prepuste nekom drugom – navode u festivalu, te odgovaraju i na pitanje fanova o povratu novca.

– Za sve one koji ne žele da iskoristie već kupljenu ulaznicu za jedno od dva iduća festivalska izdanja ili mogućnost zamene, osigurali smo povrat sredstava. Više informacija oko odabira ili zamene kupljenih ulaznica, kao i povrat sredstava svim će vlasnicima ulaznica stići putem mejla, a svoj izbor će trebati da potvrde zaključno sa 12. junom 2020. godine. Do zadnjeg smo se trenutka nadali da će se ovogodišnje izdanje održati kao što smo i planirali – kažu u Ultri.

Reply
Share this

Blic online