Nesuđena mlada iz američke države Indijane nije želela da propadne sva hrana i piće posle otkazivanja svadbe od 30.000 dolara, pa je organizovala večeru za beskućnike.

Cancelled $30K wedding becomes dinner for Indiana homelesshttps://t.co/d5H5TeXpMi pic.twitter.com/9GVUdZVhuz

Autobusi su stizali do elegantnog centra gde je Sara Kamins zakazala svadbeno slavlje u Karmelu, predgrađu severno od Indijanapolisa. Desetak veterana lokalnih organizacija za zbrinjavanje beskućnika bilo je među gostima koji su večerali ćufte prelivene burbonom, kozji sir, pileće grudi i svadbenu trotu.

Kamins je rekla za list “Indianapolis Star” da su ona i njen verenik pre nedelju dana otkazali svadbu – za šta nije iznela razlog, ali da, po ugovoru s hotelom “Ric Čarls” u Karmelu, nisu mogli da dobiju nazad uplatu za večeru 170 gostiju.

Indiana Woman Cancels $30,000 Wedding – Invites Homeless To Fantastic Dinner https://t.co/KmpDKfxmFn pic.twitter.com/np1IfvvQzZ

Ona se zato obratila lokalnim službama za zbrinjavanje beskućnika koje je i dočekivala kada su u subotu dolazili na večeru.

– Za mene je ovo bila prilika da tim ljudima dam do znanja da zaslužuju da budu na ovakvom mestu kao i svako drugi – rekla je Kamins.

Nekoliko lokalnih firmi i stanovnika je dalo odela, haljine i drugo za goste na večeri.

Bride-to-be calls off wedding, invites homeless to her reception https://t.co/F8vv0YmuPn pic.twitter.com/oLqffNF9Um Čarli Alen koji je tri meseca u misiji za beskućnike, rekao je da je zahvalan.

Kamins, 25-ogodišnja studentkinja Univerziteta Perđu, rekla je da je nejn bivši verenik Logan Arauho platio veći deo troškova svadbe, a njeni roditelji i jedan od njegovih porodičnih prijatelja ostatak. Kada mu je rekla o nameri da večeru poklone, složio se smatrajući da je to nesebičan način rešavanja te neprilike.

(Kraj) šm/bbl

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI