U utorak, 18. februara potražite svoje izdanje “Blica” i poklon magazin Zdrav život i informišite se o aktuelnim temama iz sveta zdravlja.

Kada je pravi termin za trening i zbog čega bi trebalo da trenirate na prazan stomak, čitajte u vašem omiljenom magazinu.

U ovom broju saznaćete i zašto je sve zastupljenija dilema treba li konzumirati meso Ili ne i koju hranu bi trebalo izbegavati, a koju konzumirati redovno, te šta je potrebno jesti za dobro zdravlje zuba.

Ako je suditi po prirodnim lekovima koji se, prema rečima Gospave Goce Šuljagić sa Zlatibora, traže na zlatiborskim pijacama, građane Srbije najviše more bolesti disajnih puteva i prostate, povišen šećer u krvi, loš imunitet I krvna slika, išijas, hemoroidi i kožna oboljenja. Ova domaćica otkriva koji prirodni recepti pomažu u borbi protiv ovih problema.

Pored toga što nam je u genima zapisano da li imamo predispoziciju da osedimo, seda kosa može biti simptom određenih stanja, ali i posledica nekih životnih navika. Otkrijte u novom broju koji su još, osim gena, glavni “krivci” za sedu kosu.

Donosimo vami i prirodne biljne recepte koji ublažavaju bolove u leđima i vratu, upoznaćemo vas i sa popularnom vežbom “pet tibetanaca” koja će vam pomoći da se oslobodite stresa, bolova u kičmi, a povoljno će uticati i na vaš oblik tela i zategnute mišiće, a saznaćete i zbog čega smo danas umorniji, iako smo manje aktivni nego pre 50 ili 100 godina.

Ne propustite u utorak “Blic” i novi broj poklon magazina “Zdrav život”. Čitajte “Blic”!

Reply
Share this

Blic online