Zima je najnezgodniji period za vožnju. Osim čestih padavina, smanjene vidljivosti i snega i leda na putevima, jedna od nepogodnosti je i zamagljeno staklo zbog konstantnog grejanja u samom autu. Umesto da čekate i brišete zamagljena stakla svakakvim krpicama i maramicama, postoji način da stakla odmaglite brže i efikasnije.

Prenosivi auto-grejač brzo će zagrejati vaš auto i odmagliti stakla. Odmrznite ili odmaglite prozore jednostavno i ujedno se ugrejte, pa ćete lako, sigurno i udobno započeti svoju vožnju.

Nabavite svoj auto-grejač još danas za samo 1.999 dinara na gruppi.rs i ove zime imajte tople, udobne i bezbedne vožnje.

Na gruppi.rs uvek možete naći ovako dobre stvari:

Praktična Angel LED lampa radi na baterije, sa senzorom pokreta do čak 10 metara. Otporna je i možete je postaviti i napolju a na akciji je za samo 699 dinara klikom na gruppi.rs.

Budite sam svoj majstor uz šrafilicu i odvijač sa setom bitova na akciji, za samo 1.299 dinara online kupovinom na gruppi.rs.

Praktična sušilica koja ne zauzima prostor jer je okačite između zidova, a kada Vam ne treba samo uvučete žice. Sastoji se od 4 žice ukupne dužine preko 14 m – nikad više veša na nikad manje mesta, na akciji na gruppi.rs za samo 599 dinara.

Gemei trimer set 5 u 1 za sve što vam treba kad je oblikovanje kose i brade u pitanju. Atraktivan set možete nabaviti po promotivnoj ceni od samo 2.399 dinara na gruppi.rs.

GripGo držač za telefon vam omogućava da lako i jedostavno pregledate vaš telefon, koristite aplikaciju za navigaciju ili da razgovarate bez upotrebe ruku. Možete ga postaviti bilo gde u vašem automobilu – na vetrobransko staklo, samo za 349 dinara, na gruppi.rs.

Okitite jelku za manje od minuta! Tree Dazzler LED lampice su fenomenalan ukras koji poput obruča stavite na vrh jelke, a sa njega će uredno i ravnomerno padati sijalice koje su ujedno i ukrasi. Kupite ovaj efektan i praktičan ukras za jelku za samo 1.799 dinara samo na gruppi.rs.

Protočna slavina koja sama greje vodu i tako zamenjuje klasičan bojler koji troši dosta struje, po ceni od samo 3.199 dinara. Slavina momentalno greje vodu u neograničenim količinama, danas na akciji na gruppi.rs.

Magična staza za decu samo za 999 dinara, na gruppi.rs. Sa ovom trakom možete da napravite uzvišenja, tunel, most, ili da uključite i druge vrste autića i da je dizajnirate kako vaša deca i vi poželite.

Uz Haina Smart LED Televizor 55” dijagonale 139 cm dijagonale 139 cm i neverovatne rezolucije činiće vam se da su slike oživele. Reprodukujte slike, video zapise, ili pratite TV kanale na ekranu koji će u vaš dom uneti utisak da se sve odvija uživo pred vama. Kupite ga po specijalnoj ceni od samo 39.999 dinara još danas na gruppi.rs surfujte internetom i uživajte u ostalim sadržajima ovog pametnog TV-a.

Sigurnosni novčanik koji ima čak mesta za 36 kartica je mali, ali dobro upakovan novčanik koji ima patent zatvarač,ali i dve odvojene pregrade za papirnati novac. Novčanik sa RFID zastitom može biti vaš za svega 499 dinara i poručuje se na gruppi.rs.

Prenosivi kompresor Air bolt po ceni od 1.999 dinara. Napumpajte gume, tako da uvek imaju pravilno podešen pritisak, uz pomoć ovog kompresora, koji ne zauzima puno mesta, a danas se može naći na gruppi.rs.

Savršeno sedište za pse i mačke. Njima će put biti udoban a vama automobil čist uz ovo sedište na akcijskoj ceni od 899 dinara samo na gruppi.rs.

Višenamenske metalne merdrevine – klizne, dvostrane ili za krečenje, na akciji za 13.999 dinara samo na gruppi.rs.

Reply
Share this

Blic online