Tri stvari koje treba da vam budu na umu kad planirate odmor su prelepa priroda, savršeno čist vazduh i vrhunski smeštaj i usluga. Na prvi pogled je jasno da je letovanje na Kopaoniku štikliralo prve dve stavke – prirodu i vazduh. Stavku broj tri žele svi oni koji su naporno radili tokom ove sive godine, a razvedriće je i ispuniti “Gorski Hotel & Spa” hotel sa bogatom ponudom letnjih paketa.

Za povratak energije i životnog elana, pored prirode Kopaonika, postaraće se spa program.

Potpuno opuštanje i organski proizvodi koji koriste sve blagodeti planinskog bilja, morskih ekstrakata i esencijalnih ulja učiniće svaki trenutak nezaboravnim. Na raspolaganju su zatvoreni i otvoreni bazen, kao i noćno kupanje kao nova usluga koja je dostupna od 22 do 24h. Pored blagodeti plivanja u bazenu, tu su slana soba, kambala hladan tuš, ledena fontana, finska sauna, borova sauna, tepidarijumi, ali i jedinstveni VIP spa za dvoje, koji sadrži finsku saunu, dva vodena kreveta i parno kupatilo za istinski luksuz privatnost i novi nivo uživanja.

Kad smo kod uživanja, ekskluzivni anti-age i detoks tretmani, kao i spa rituali su odličan izbor za povratak izgubljene energije. Masaža odabrana prema sopstvenom senzibilitetu otkloniće brige koje su vas mučile.

S obzirom na to da želite da se sklonite iz grada da biste uživali u prirodi, paketi koji će vam ulepšati vikend odmor i biti više nego adekvatna zamena za boravak na moru su “Porodični trenuci” za celu porodicu, Kajaking Ibrom kao adrenalinska injekcija koja je vam je nedostajala posle perioda koji ste proveli u kućama, “Wellness i priroda” koji uključuju masaže, spa relaksaciju, jogu i mnoge druge pogodnosti i “Kreiraj boravak po svojoj meri” u kojem možete sami da odaberete aktivnosti za sebe tokom boravka.

A zbog velikog interesovanja Gorski Hotel & Spa vam i ovog meseca nudi paket koji je kreiran za sve zaposlene roditelje s decom: Kids Daycare & Gorski Office paket. Ovo je win win opcija za sve – mame i tate dobijaju fantastične uslove za rad, dok njihova deca bezbedno uživaju u prirodi, i to pod nadzorom profesionalnih animatora i vodiča.

Kids Daycare & Gorski Office paket važi za samo za radne dane (nedelja – petak), uz minimum 2 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto) u odabranom tipu sobe

Između ostalog, u paket su uključeni gratis smeštaj za decu, kao i lagani ručak, izviđački kamp i brojne druge aktivnosti u prirodi uz stručne animatore. Za roditelje je tu besplatan parking, korišćenje kompletno opremljenog kancelarijskog prostora u biznis centru, 20% popusta na à la carte meni, a u skladu sa raspoloživošću biće omogućen i rani check-in/kasni check-out.

Odmor koji nam je svima jako potreban treba rezervisati na vreme jer već vlada veliko interesovanje za “Gorski Hotel & Spa” za avgust, ali i septembar, i upravo zbog toga posetiocima se spremaju nova iznenađnja i paketi koji će biti odlični za rad iz prirode i animaciju dece.

I na kraju kad se pomenu tri važne stvari za odmor, odnosno, vazduh, priroda i uživanje u neprevaziđenoj usluzi i smeštaju, “Gorski Hotel & Spa” sve ih je štiklirao.

Reply
Share this

Blic online