Beograđani odavno ne idu napred i nazad po korzou kako bi pronašli srodnu dušu, već prstom biraju levo i desno na aplikacijama za upoznavanje.

Tinder baš zato već dugo služi kao onlajn provodažija u Beogradu, a njegova verzija za istopolna upoznavanja Grindr podjednako je popularna u LGBT zajednici kao i Tinder za heteroseksualne parove. I, šta se tu dešava?

Jedan korisnik Grindr-a u Srbiji koji čije je ime poznato redakciji primetio je trend toliko čest da je počeo da ga dokumentuje u slici i reči – muškarci, naime, sve češće koriste Grindr da upoznaju druge muškarce, postoji samo jedan problem – nemali broj tih muškaraca je oženjen.

NefemJevrem, što je Grindr alijas našeg sagovornika, u početku nije pridavao prevelik značaj muškarcima koji imaju žene i devojke, a prilazili su mu na aplikaciji za upoznavanje sve dok nije shvatio koliko se to često dešava. Odlučio je da neće dozvoliti sebi da na taj način povredi njihove partnerke i počeo otvoreno da ih pita da li su u vezi sa ženama. Odgovori su ga toliko razbesneli da je krenuo da ih dokumentuje.

Neki momci su prvo probali da sakriju da su vezi ili braku, neki bi odmah otvoreno priznali i ponašali se kao da to nije problem, a nekima je bilo vidno neprijatno. Ipak, naš sagovornik ih je sve odbijao, a nekima čak održao i kratku lekciju.

„Sakupljam skrinšotove iz lične frustracije nakon bezbroj neuspelih pokušaja da nađem nekoga ko je načisto sa svojom seksualnošću i ko nema potrebu da se sakriva kao mali dečak u 2019. godini“, kaže mladi Beograđanin.

Fotografije koje je naš sagovornik sakupio neobičan su fenomen koji se događa ispod radara i ako mnogo pitanja ostavlja neodgovorena, svakako čini korak napred time što pokazuje da ima potrebe da ih postavimo. Šta vi kažete?

Reply
Share this

Blic online