Mislite da na internetu, a pogotovu društvenim mrežama vise samo klinci? Razmislite još jednom! Istina je doduše da na nekim platformama kao što je snapchat teško da ćete naći nekoga punoletnog, ali na primer većinu korisnika Fejsbuka u našoj zemlji čine žene starije od 35 godina.

Dame koje su toliko odomaćene na mreži, da je poznaju više od unutrašnjosti svoje tašne, dobile su i svoje ime – Digitalne dive.

Prava digitalna diva zna koliko je vredno njeno vreme i komfor. Pre nego što uopšte izađe iz kuće, proveriće sve online – radno vreme i ponudu prodavnice u kojoj želi da šopinguje, recenzije i meni restorana u kome želi da večera, pažljivo će proučiti sve događaje za naredni vikend kako bi našla idealnu zabavu kako za sebe, tako i za svoje klince. Pre putovanja proveravaju se svi sajtovi za smeštaj i karte, čitaju online recenzije i diskutuje sa fejsbuk prijateljima o iskustvima na određenoj destinaciji. Varijanta pešačenja, ispaljivanja, čekanja u redovima i gubljenja dragocenog vremena za digitalne dive jednostavno ne postoji.

Iako naša zemlja i dalje pomalo zaostaje za svetom kad su u pitanju neke stvari kao što je online šoping ili rešavanje administrativnih poslova bez odlaska u opštine i druge ustanove, a taksi i dalje morate da zaustavite veštim i ženstvenim mahanjem na ulici jer aplikacije nikako da prorade kako treba, upravo se pojavilo rešenje koje će vas poštedeti obilazaka banaka, napornih telefonskih razgovora sa desetinama različitih službenika i neverovatnog gubljenja vremena i živaca kada vam je potreban kredit.

Platforma TailorFin je mesto gde će se banke utrkivati da vam ponude keš kredit ili kredit za refinansiranje koji vam najviše odgovara. Popunite jednostavan upitnik i uskoro ćete dobiti najpovoljniju ponudu za kredit koji vam treba. U banku ćete svratiti samo jednom, tek kad se odlučite za najbolju ponudu.

P.S. Ako već nemate svoju krojačicu, možda je vreme da je nabavite, ali kada su vaše finansije u pitanju, možete da se prepustite i budite sigurne da će vam ponuda biti skrojena baš po meri!

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI