Funkcioner SNS Milenko Jovanov kaže da je i patrijarh srpski Irinej morao da prođe “toplog zeca” od “sajber patriota i internet junaka” kao i svi koji kažu da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić zalaže za očuvanje Kosova i Metohije.

božićno seoce, hram, patrijarh irinej

“Svako ko kaže istinu da se Vučić bori za Kosovo prođe kroz ‘toplog zeca’ sajber patriota i internet junaka koji imaju potrebu da unize svakoga ko bilo šta kaže što se ne slaže sa njihovim fikcijama i njihovim umišljanjima”, rekao je Jovanov gostujući na TV Pink.

On je dodao da je mitropolit crnogorski Amfilohije kritikovao predsednika za nešto što nije uradio, već mitropolit “predviđa da će da uradi”.

“Oni vide da će Vučić da izda Kosovo. Vučić koji je sprečio da Kosovo uđe u Unesko, koji je omogućio Srbima sa KiM da žive lakše, za čijeg mandata je rođeno najviše beba”, rekao je on.

Patrijarh: Hvala Gospodu na Vučiću!

Dodaje da je za mitropolita izdajnik Vučić koji nije priznao Kosovo, a prijatelj i darovit čovek Milo Đukanović koji je priznao Kosovo.

“Amfilohije se kandidovao za lidera impotentne opizicije u Srbiji koja nema očigledno ni ideju ni program pa im treba glasnogovornik da kaže nešto što ne znaju ili ne smeju”, zaključio je on.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI