Nakon dugih 60 godina razdvojenosti, jedna Škotlanđanka pronašla je svog davno izgubljenog brata Asgara Patela (78), i šokirala se kada je saznala ko je on.

Ida Vild (83) iz Glazgova mislila je kako više nikad neće videti ni čuti usvojenog brata Asgara, pošto je morao da se vrati svojoj pravoj porodici u Indiju.

– Srce nam se slomilo kad nas je napustio. Pet godina smo odrastali skupa, bili smo brat i sestra, bilo mi je jako teško. Održavali smo kontakt jedno vreme, ali naše porodice su se stalno selile. Na kraju se ispostavilo da nas je godinama tražio, ali nije mogao da nas nađe jer smo se odselili iz Glazgova – priča Ida.

Međutim, ono što je posebno iznenadilo je da je Asga u međuvremenu postao milijarder i trenutno je na 45. mestu Forbsove liste 100 najbogatijih preduzetnika u Indiji u 2017. godini.

Ida kaže da je pravo čudo da ju je Asgar pronašao i to pošto ju je prepoznao na jednoj fotografiji s porodičnog venčanja.

– Nisam mogla da verujem. Uspeo je u životu, a opet ostao tako draga i prirodna osoba. Stvarno je predivno što se posle toliko godina vratio u moj život – kazala je Ida.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI