Gejdž Gilijan, 17-godišnji jutjuber i sin milijardera iz Teksasa, potpuno je slupao jedinstveni i skupoceni automobil svog oca kada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo. Tinejdžer, koji je na sreću prošao samo sa lakšim povredama, nakon izlaska iz smrskanog automobila na Instagramu je poručio: “S***nja se dešavaju”.

Njegov tata, milijarder Tim Gilijan, vlasnik je kolekcije skupocenih vozila, a automobil koji je “nastradao” ove nedelje u Dalasu je hiperautomobil “Pagani Hijara Roadster” i to u jedinstvenoj ljubičastoj boji ispod koje se vidi struktura ugljeničnih vlakana.

Vrednost ovog primerka procenjuje se na neverovatnih 3,4 miliona dolara.

Gejdž je sa svojih 80.000 pratilaca na Jutjubu podelio snimak u kojem detaljno opisuje sudar, ali ga je kasnije obrisao. Na Instagramu je objavio sliku svoje ruke u gipsu.

– Hvala Bogu na drugoj šansi za život. U nesreći smo mogli da budemo teško povređeni ili čak da nastradamo – napisao je tinejdžer.

Sa njim je u trenutku nesreće bio njegov prijatelj i kolega jutjuber Zak Voker.

Gejdž je rekao da se vozio srednjom trakom kada je nizak pritisak u zadnjoj desnoj gumi i počeo je da gubi kontrolu nad automobilom.

– Izgubio sam kontrolu. Udarili smo o ivičnjak, a potom u drvo. Vrata su odletela kad smo udarili u drvo. To je bio najstrašniji trenutak u mom životu – ispričao je.

Govoreći o reakciji svog oca, Gejdž je rekao: “Očigledno da je besan i uznemiren. Ali to je bilo izvan moje kontrole. Automobil je zamenljiv, ja nisam zamenljiv”.

Reply
Share this

Blic online