Korisnik Tviter naloga pod imenom Ejdan postavio je nekoliko fotografija iz škole Stounmen Daglas na Floridi, u kojoj je, zajedno sa drugim učenicima ostao zaključan usled pucnjave.

U prvom tvitu, objavljenom pre oko dva sata, Ejdan je kratko napisao “Upravo se nalazim u školskoj pucnjavi…”

My school is being shot up and I am locked inside. I’m fucking scared right now. pic.twitter.com/mjiEmPvGNb

Nedugo zatim, objavio je dve fotografije na kojima se vidi da sedi na podu, sakriven iza školskih klupa i da se u učionici nalazi još dece. Njih je pratio natpis: “U mojoj školi je pucnjava, a ja sam zaključan unutra. Je**no se plašim sada.”

Still locked in. I checked the local news and there is 20 victims. Long live Majory Stoneman Douglas High. pic.twitter.com/4kQMAlCBWt

Dobronamerni pratioci su mu ostavili brojne komenatare u kojima ga savetuju da ne odaje svoju lokaciju javno, kako ga napadač ne bi pronašao.

Ejdan se ubrzo ponovo obratio i napomenuo da se zahvaljuje svima koji su ga kontaktirali.

– Molim vas, ne šaljite podršku meni, molite se za porodice žrtava, takođe. Volim vas sve – napisao je on, i podsetio pratioce da je on tek prvi razred srednje škole.

Nakon sat vremena usledila je fotografija iz školskog dvorišta i natpis: “Svi smo oslobođeni. Bog blagoslovio Ameriku.”

– Volite se. Nikad ne znate kada bi mogao da bude poslednji put da ste nekog videli – zaključio je Ejdan.

Policija u gradu Parkland na Floridi dobila je dojavu o pucnjavi u jednoj školi i to samo nekoliko trenutaka nakon kraja nastave, oko 14:50 po lokalnom vremenu.

Love each other. You may never know when it may be the last day you meet someone. pic.twitter.com/cckEDvre0r

CBS je objavio video snimak na kojem se vidi kako policija hapsi muškarca u crvenoj majici. Prema pisanju “Dejli Mejla”, reč je o bivšem studentu 19-godišnjem Nikolasu Kruzu.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI