Donald Tramp ponovo na naslovnoj strani mazagina “Tajm”. Ovog puta u vidu ilustracije sa jasnom aluzijom na knjigu koja je uzdrmala Belu kuću – “Vatra i bes: U Trampovoj Beloj kući”.

U prvom planu je Trampova kosa u plamenu, čime je magazin obeležio prvu godišnjicu od inuguracije 20. januara 2016. godine.

Autor ilustracije je Edel Rodrigez koji je svoj nacrt objasnio na još jedan način pored jasne aluzije na knjigu. Rodrigez je Trampovom kosom u plamenu hteo da pokaže kakav odnos SAD ima sa Severnom Korejom od trenutka kada je kontroverzni republikanac postao prvi čovek SAD.

– Živeli smo u državi koja je bila prilčno stabilna, sada se svakoga jutra budimo i pitamo gde je novi požar – rekao je on za “Hafington post” i Trampa opisao kao “požar koji se pomera sa mesta na mesto”.

Pročitajte još:

Rodrigez je dao i svoj predlog kako bi mogle da izgledaju korice knjige koja je podigla prašinu u Vašingtonu, a u kojoj su otkriveni mnogi detalje do sada nepoznati javnosti, poput škakljive tvrdnje bivšeg stratega Bele kuće Stiv Benon da je Trampova ćerka “glupa kao cigla” i “izdajničkog” susreta Trampa i Rusa, njihovog mešanja u izbore 2016 za koji se posebno zainteresovao direktor američkog federalnog istražnog biroa (FBI) Robert Mjuler.

Ilustrator je Trampa nekoliko puta već crtao za naslovnu stranu “Tajma”, a možda najpoznatija je naslovnica iz 2016. godina “Meltdown” (Topljenje).

Reply
Share this