Predstava “Savršen kroj” Zvezdara teatra, prema tekstu Vladimira Đurđevića, sa Draganom Petrovićem i Slobodanom Ninkovićem, biće izvođena 8, 9. i 10. decembra u Kanadi.

Publika u Voterlu biće u prilici da ovu dvoličnu i pomalo komičnu farsu pogleda 8. decembra u Vilfrid Lorier teatru, zatim 9. decembra u Izabel Bader teatru u Torontu, dok će u Vndzoru predstava biti odigrana 10. decembra u Kapitol teatru, poručili su iz Zvezdara teatra.

Radnja prati novokomponovanog tajkuna Marka Miluna (Slobodan Ninković) i ekscentričnog krojača Svetislava Svete Šnajdera (Dragan Petrović) koji se, naizgled slučajno, sreću u Svetinom krojačkom salonu. On “na crno” i u dubokoj ilegali, šije odela isključivo za elitu. Već u prvim trenucima, ovaj “slučajni” susret će se pretvoriti u ozbiljan nesporazum, koji preti da svakog časa eskalira i preotme i ono malo zdravog razuma od njih samih…

“Savršen kroj” je svoje jubilarno 100. izvođenje imao u martu ove godine i tim povodom, pisac predstave Vladimir Đurđević je rekao:

“Jednog Nikoljdana mi je pozvonio telefon. Nepoznat broj. Nisam ni slutio da me zove Dragan Petrović Pele. Nisam ni slutio da je “Savršen kroj” moja naredna drama. Nisam ni slutio koliko ću biti nadahnut pišući za dva magična glumca. Nisam ni slutio da će, na radost publike, taj naš Kroj, biti odigran, evo stoti put, a i dalje radi savršeno. Kao neka stara singerica. U slavu teatra”. Više informacija o ceni i kupovini karata dostupno je ovde.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI