Na 100. izvođenju predstave “Muškarčine” 25. aprila u “Bitef teatru” u publici će biti pravi muškarci, uspešni pojedinci iz sveta kulture, sporta i biznisa.

Povodom 100. izvođenja predstave “Reflektor teatar” okuplja 100 uspešnih i ostvarenih muškaraca u Srbiji danas i tako želi da pošalje poruku o važnosti promocije pozitivnih vrednosti i značaju koji kultura ima u edukaciji građana.

– Kada je reč o muškarcima, izvođenje će biti u “Bitef teatru” gde ima 180 mesta. Kada je reč o izboru muškaraca, pokušali smo da obuhvatimo sve oblasti delovanja i napravimo spisak onih koji zaista svojim delovanjem šalju afirmativne poruke: od profesora na fakultetima, glumaca, reditelja, sportista, pevača, pa do ljudi iz poslovnog sveta. Prvi kriterijum je bio nenasilno ponašanje i dodatna vrednost u javnosti, kao i podrška našem radu – kaže za “Blic” Aneta Goranović iz “Reflektor teatra”.

Pitanja na koje pravi muškarci odgovaraju su:

– Šta pravi muškarac može 100 puta?

– Ko je vama bio uzor tokom odrastanja?

– Šta znači biti pravi muškarac u Srbiji danas?

– Šta biste poručili dečacima i momcima koji danas odrastaju u Srbiji?

Pratite Fejsbuk stranicu Reflektor teatra da saznate ko su ostali pravi muškarci koji će biti u publici 25. aprila kao i da vidite njihove odgovore.

Pored “Muškarčina”, u produkciji “Reflektor teatra” izvode se i predstave “Sumnjivo lice”, “Crvena: Samoubistvo nacije”.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI