Izdavačka kuća Laguna više od dve decenije postavlja standarde u svetu izdavaštva. Preko 4.500 naslova, Klub čitalaca koji broji 650.000 članova, Noć knjige kao najveća regionalna manifestacija i posvećenost potrebama čitalaca naš su identitet.

Otišli smo korak dalje i pokrenuli Bukmarker – časopis inspirisan ogromnom ljubavlju prema knjigama i kreiran tako da bude po meri knjigoljubaca.

Raznovrsnost tema, praćenje trendova u svetu književnosti i izdavaštva i dobro proverene informacije glavni su parametri priča koje se nalaze u Bukmarkeru. Knjige o kojima se priča, kao i one o kojima će se tek pričati, relevantni, interesantni i intrigantni tekstovi o književnosti, intervjui i autorski tekstovi pisaca, samo su neke od rubrika koje se nalaze među koricama časopisa.

U prvom broju, između ostalog, otkrivamo kako u doba „nove normalnosti“ izgleda rad velikih izdavačkih kuća poput Lagune, kako nastaju hit knjige, šta inspiriše naše bestseler autore, kao što su Mirjana Bobić Mojsilović i Slaviša Pavlović, a šta vole da čitaju poznati – pa smo u rubrici Biblioteka poznatih ugostili džez pevačicu Lenu Kovačević.

Od srede 18. novembra ljubitelji knjige dobiće na poklon časopis Bukmarker pri svakoj kupovini u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, a novi broj možete očekivati svakog meseca.

Reply
Share this

Blic online