A, sutra - Džon Vik! (FOTO, VIDEO)

Spremite se za akcioni spektakl, koji je od četvrtka na repertoaru domaćih bioskopa.

“Si vis pacem, para bellum (Ako želite mir, pripremite se za rat).”

Od samog početka filma “Džon Vik: Parabelum”, sat neumoljivo otkucava penzionisanom plaćenom ubici. Akcija se nastavlja nakon drugog poglavlja filma kada je Džon Vik izbačen i lišen zaštite Vrhovnog stola, tajne globalne organizacije kriminalnih organizacija koja sprovodi kodeks ubica.

S glavom ucenjenom na 14 miliona dolara, čak se ni Vik nikada nije suočio s toliko neprijatelja koji žele okončati njegovo postojanje. Ipak, to ga neće zaustaviti u potrazi za ličnom osvetom.

Ovo treće poglavlje proširuje Vikov svemir i otkriva nam više o tajnim operacijama Vrhovnog stola i uvodi nove zanimljive likove.

U novom nastavku uzbudljive hit franšize ponovo vidimo Kijanua Rivsa u ulozi Džona Vika, a tu su i Lorens Fišburn kao moćno Bauveri King, Ijan Mekšejn kao upravnik hotela gde ubice odsedaju. Lens Redik kao Čeron, korisni konsijerž hotela i Tobajas Sigal kao Erl, Bauverijev doušnik. U filmu se pojavljuje i naš proslavljeni košarkaš Boban Bobi Marjanović, koji glumi jednog od plaćenih ubica koji jure Džona!

Pridružuje im se Hale Beri u ulozi Sofije, Vikove stare prijateljice koja se bori u društvu pasa, i mnogi drugi.

“U ovom poglavlju Džon Vik kreće u rat sa svetom. To nam daje priliku da idemo na nova mesta, razvijemo njegovu ličnu priču i proširimo priče drugih likova. Svaka akciona scena daje vam više uvida i znakova o tome ko je Džon Vik i koji je njegov cilj. Kako bi preživeo mora za pomoć da se obrati nekome kome ne želi”, rekao je Rivs o ovom filmu za strane medije.

Za glumca je ovaj film bio fizički najzahtjevniji u celoj njegovoj karijeri. “Vizija ovog filma bila je tako ambiciozna da sam počeo ozbiljno da treniram četiri meseca pre. Ipak, volim ovaj lik i njegov svemir koji smo stvorili.”

Ni Hale Beri akcija nije strana, ali i ona kaže kako nikada nije tako naporno trenirala. Sviđa joj se njen lik “koji u priču unosi srce i dušu kao neko iz Džonove prošlosti ko zna cenu njegovog posla.”

“Džon Vik: Parabelum” je od četvrtka, 16. maja (sutra) na repertoaru u domaćim bioskopima!

Do tada, podsetite se trejlera:

Izvor: YouTube/Lionsgate Movies

Reply
Share this

Film