U Srbiji se danas očekuju umeren saobraćaj i povoljne vreme za vožnju, a na autoputevima i putevima prvog i drugog prioriteta nema vanrednih zastoja i prekida.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta. Iz JP Putevi Srbije apeluju na vozače da na deonicama na kojima se izvode radovi brzinu kretanja prilagode uslovima na putu i postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji. Danas će biti završeni radovi na rehabilitaciji Ložioničkog mosta u Užicu.

Radovi na frezovanju i krpljenju asfaltnog kolovoza izvodiće se u periodu od 06.00 do 17.00 časova na deonicama državnih puteva, i to dana 17.07. i 18.07. i 19.07. na državnom putu II A reda broj 179, deonica Čačak-Drakčići, od Benzinske pumpe Lukoil do Čačak bolnice.

Od 17.07.na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji državnog puta II B reda broj 354, od ukrštanja sa državnim putem II A reda broj 156 do raskrsnice za Krnjevo (opština Smederevska Palanka). Alternativni putni pravac je državni put II A reda broj 147, a radovi će trajati 60 dana.

Od 17.07. do 24.07. doćiće do totalne obustave saobraćaja zbog radova na urgentnom održavanju trupa i kolovoza na državnom putu II A reda broj 207, deonica Boturić-Vitkovo, kroz naseljeno mesto Kožetin. Preusmeravanje saobraćaja se vrši preko državnih puteva II A reda broj 208 i II A reda broj 211, deonica Boturić -Brus- Vitkovo- Aleksandrovac.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI