Sin kalifornijskog milijardera Rona Berkla pronašao je u ponedeljak beživotno telo svog sina Endrua (26) u njegovoj kući na Beverli Hilsu.

Ron Berkl (67), suvlasnik hokejaškog tima Pitsburg Pingvini čiji posedi prema “Forbsu” vrede 1,5 milijardi dolara, bio je na licu mesta kad je policija došla u kuću njegovog sina. Još nije objavljen uzrok smrti, ali je policija rekla da je došla u ponedeljak oko 19.30 uveče na poziv zbog “muškarca u nesvesti”. Endru Berkl je preminuo ranije tog dana, navodi “Njuzer”.

– Sa najdubljim bolom i žalosti objavljujemo smrt Endrua Berkla 6. januara 2020. na Beverli Hilsu u Kaliforniji – navela je porodica u saopštenju.

“Nedostajaće nam mnogo”.

Podaci sa sajta IMDB pokazuju da je Endru radio kao glumac i filmski producent u losanđeleskoj firmi “In gud kampani”. Suvlasnik Pingvina Mario Lemije rekao je da su “svi u organizaciji znali da je on imao veliku ulogu u životu svog oca”. Takođe su istakli da su otac i sin delili svoju ljubav prema hokeju i Pingvinima.

– Endru je bio bistar, kreativan i energetičan mladić sa dinamičnom budućnošću – rekao je Lemije.

Endru je među poslednjim postovima objavio proslavu Božića sa porodicom. On je na Instagramu 25. decembra objavio svoju fotografiju ispred jelke, a 2. decembra je proslavio rođendan.

Iza Endrua su ostali otac Ron i majka Dženet, sestra Keri i brat Džon.

Reply
Share this

Blic online