Glavni odbor SPS saopštio je danas da je nedavna sednica tog stranačkog tela bila simbol jedinstva, snage, drugarskog raspoloženja, masovnosti i otvorenog dijaloga.

Kako je sopštila ta stranke, u elementarnoj demokratskoj atmosferi za predsednika Izvršnog odbora Glavnog odbora stranke izabran je Vladan Zagrađanin, koji je pre 11 godina bio žrtva velike političke igre s cljem degradiranja i gašenja SPS-a, kao što to, kako kažu, neki žele i danas.

“Čovek koji je osam godina samoinicijativno bio van svih partijskih tokova kako ni za nijansu ne bi opteretio stranku bilo čime, čovek moralnih nazora, svakako ne može biti u orbiti ovih dušebrižnika”, navodi se u odgovoru SPS na prozivke u medijima povodom pomenute sednice Glavnog odbora.

Pročitajte još

Zahvalni su, kažu, svima onima koji su svojim zlonamernim i neveštim delovanjem po ko zna koji put još više osnažili jedinstvo Socijalističke partije Srbije”.

“Izražavamo veliku dozu zadovoljstva zbog činjenice da je jak SPS uvek trn u oku onima koji se dijametralno razlikuju od nas, jer ne poznaju šta je državni razlog, državotvornost, solidarnost, lojalnost i socijalna pravda”, poručili su iz SPS.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI