Građani, ja sam na svom radnom mestu, nikuda neću pobeći – poručio je upravo predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On se obratio nakon što demonstranti više sati protestovali ispred zgrade Predsedništva Srbije.

– Ono za šta se borim, principi za koje se zalažem verdniji su od života i svega drugog. Nikada neću odustati od borbe za pristojnu Srbiju ni popustiti pred fašističkim liderom (Boškom) Obradovićem i tajkunima koji su opljačkali Srbiju – saopštio je on.

Prema Vučićevim rečima, on nikada neće pristati na kompromise sa nasilnicima i siledžijama, sa onima koji bi da razaraju zemlju i zamolio pristalice moderne Srbije da ne dolaze u Beograd i ne sukobljavaju se sa malim brojem ljudi pred zgradom Predsedništva.

“Nikada se neću skloniti”

– Nikada se neću skloniti. Principi za koje se zalažem vredniji su od života i od svega drugog – rekao je Vučić u obraćanju građanima Srbije iz zgrade Predsedništva u Beogradu.

On je istakao da je primoran da im se tako obrati, ali je poručio da nikada neće odustati od borbe za pristojnu i modernu Srbiju.

– Isto tako nikada neću popustiti pred fašističkim liderom Boškom Obradovićem i pred tajkunima i lopovima koji su unakazili našu Srbiju – Đilasom i Jeremićem. Neću se pomerati ni sa jednog mesta koje oni pokušavaju da okupiraju – rekao je Vučić i zamolio pristalice moderne Srbije da ne dolaze u Beograd, kao i sve pristojne Beograđane da ne dolaze i ne sukobljavaju se sa malim brojem ljudi.

– Njih je ovde oko 450-500, ne više od toga, nisu oni nasilni, nasilni su Boško Obradović, Đilas i Jeremić, banda lopova i fašista koja je rešila da razori zemlju – rekao je Vučić.

On je istakao da ne izlaze iz zgrade, ne zato što ne mogu, već samo zato što neće da povrede bilo koga, da sačuvaju svaku srpsku glavu.

– Hoćemo da gradimo modernu i pristojnu Srbiju i zato nikada nećemo pristati na bilo kompromise sa nasilnicima, siledžijama, sa onima koji bi zemlju da razaraju. Ja sam ovde i biću uvek na svakom mestu da se suprostavim nasilju, fašizmu i lopovluku – poručio je Vučić

Reply
Share this

Blic online