Tetovaža Tijane Stanimirov aktivistkinje SNS iz Vršca izazvala je buru komentara na društvenim mrežama. Tijana kaže da tetovaža “A. Vučić” na njenoj ruci predstavlja izraz njenog poštovanja prema lideru SNS i predsedniku Srbije.

Ova mlada devojka iz Vršca izjavila je da stoji iza svoje tetovaže, i da je odluku da će je uraditi donela je još pre dve godine, piše juznibanat.

– Aleksandar Vučić i njegova politika podstakli su me da se učlanim u stranku. Njegovi ideali o modernoj uređenoj perspektivnoj i ponosnoj Srbiji motivisali su me da budem deo tima u kome svako ko to želi može da uradi nešto za svoju državu, za svoj grad – kaže.

Pre svega, čovek sa velikim Č! @avucic 💞💞💞 pic.twitter.com/B1zJbWJ4Qf

Njegovi potezi i govori, dodaje Stanimirov, motivišu vas da se pokrenete, da uradite nešto korisno.

One je, kaže, ponosna na tetovažu i želja joj je da upozna predsednika. Drago joj je što je dobila puno pozitivnih komentara i da mnogo ljudi deli njen stav, a na negativne komentare odgovara da je u pitanju lična odluka i da je oni ne interesuju i ne dotiču.

Tetovažu sam uradila iz poštovanja i ljubavi prema predsedniku Vučiću, ali ovi “ljudi” mu se još više dive! 😂😂😂😂@avucic pic.twitter.com/3DeEGnzZ2N

A bilo je i onih sa ozbiljnim pretnjama “silovaćemo te”, “isećićemo ti ruku i od nje skuvati gulaš”.

PREPONOSNA NA SEBE! LJUBOMORNE DUŠE NE MOGU NIŠTA! @sns_srbija @avucic https://t.co/mHbfUJB3MF

– To više govori o njima i o odsustvu kulture i vaspitanja. Svako ima pravo na stav, ali politička opredeljenost se ne iskazuje pretnjama – rekla je Tijana Stanimirov.

Ova Vrščanka je završila pedagošku akademiju i dalje se usavršava na tom polju.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI