Prištinski mediji preneli su večeras da je autobus prevoznika “Bici kom” sa Kosmeta pogođen flašom dok je prolazio kroz Krušševac, prenosi RTS.

Mediji su, pozivajući se na vlasnika autobuske firme, naveli da je na autobusu ošštećeno vetrobransko staklo, zbog kojeg dalje putovanje nije bilo moguće.

– Incident se dogodio oko 10 sati i prijavljen je policiji – rekao je Bedžet Bici, vlasnik firme, dodajući da je njegova firma poslala drugi autobus koji će putnike odvesti do predviđene destinacije.

Bici tvrdi da se sličan incident dogodio i pre devet dana na istoj relaciji, ali da je u tom slučaju autobus nastavio dalje, jer polomljeno staklo nije ometalo kretanje.

Hodžaj osudio kamenovanje autobusa kod Kruševca

Strongly condemn vandal attacks against citizens of #Kosovo traveling to #Serbia. These attacks are becoming systematic & nobody is punished

Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj izjavio je da je danas kamenovan autobus sa putnicima sa Kosova u blizini Kruševca i osudivši taj napad istakao da su takvi incdenti postali “sistematski” i da ih niko ne kažnjava.

Hodžaj je na svom Tviter nalogu napisao da su napadi na autobuse koji prevoze putnike sa Kosova postali sistematski i da se niko zbog toga ne kažnjava.

“Oštro osuđujem vandalske napade na građane Kosova koji putuju kroz Srbiju. Ovi su napadi postali sistematski i zbog toga se niko ne kažnjava”, naveo je Hodžaj na Tviteru.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI