Pokret Snaga Srbije čiji je lider Bogoljub Karić i Srpska napredna stranka (SNS) će na beogradskim izborima nastupiti zajedno, dogovoreno je na današnjem sastanku funkcionera dve stranke, saopštio je PSS.

Prema Karićevim rečima, PSS će učestvovati na zajedničkoj listi “„Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd”, jer je vladajuća koalicija, predvođena liderom SNS i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem “ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i Srbiji”.

Te rezultate, kaže Karić, građani mogu da vide na svakom koraku, a takvom politikom su postavljeni temelji da Beograd danas postane ogromno gradilište, da dugovi grada budu smanjeni za 700 miliona evra, da turisti iz svih krajeva sveta masovno dolaze u Beograd.

– Naš zajednički cilj je da Novi Beograd postane Vol Strit ovog dela Evrope, finansijski i berzanski centar regiona. Da se izgradnjom jeftinih stanova omogući da i siromašniji građani dođu do svog krova nad glavom, a da se od Beograda do Mladenovca zasade šarene plantaže voća i povrća i iskoristi ogromni potencijal u sektoru pojloprivrede – navodi Karić.

Kako se navodi u saopštenju, koalicija dve stranke je odlično funkcionisala od parlamnentarnih izbora 2012. godine.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI