Beograd — Ministar odbrane Aleksandar Vulin obiao je uoi Nove godine po julijanskom kalendaru zaposlene u Vojnom medicinskom centru Hitna pomo u Beogradu.

Kako kae, 40.000 vojnih osiguranika, ali i svi drugi mogu da raunaju da e biti zatieni zahvaljujui ljudima u tom zdravstvenom centru.

“Ovi ljudi deuraju, Vojska deura, spremna da pomogne svojim pripadnicima, ali ne samo njima, ve svakom kome je pomo potrebna”, istakao je Vulin.

Kako je saoptilo Ministarstvo odbrane, Vulin je estitao Srpsku novu godinu svima koji je slave, a posebno Srbima na Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj.

“elim dа estitаm Novu godinu, dа im poelim mnogo zdrаvljа i sree, dа im poelim godinu kojа e biti vrednа ponаvljаnjа, godinu mirа, godinu rаdа, godinu uspene, stаbilne Srbije, godinu u kojoj e nаm se decа rааti, godinu u kojoj emo svi mi biti uspeniji i bolji”, naveo je Vulin u estitki.

Ministra su sa formacijskim stanjem i zadacima deurnih ekipa VMC upoznali naelnik Uprave za vojno zdravstvo Ugljea Jovii i upravnik VMC Hitna pomo Bojan Jovanovi.

Jovanovi je istakao da “nijedan ministar pre Vulina nije posetio tu ustanovu” i dodao da oni meseno dobiju od 500 do 600 poziva za intervencije.

Reply
Share this