Beograd — Iz SNS poruuju demokratama da pre nego to DS sledei put pomene “fijat” kae graanima zato nisu ostavili za sobom ugovor koji Vlada Srbije sme da objavi.

SNS je DS vlast ocenila kao najbahatiju i najneodgovorniju.

SNS je u saoptenju poruila demokratama da, pre nego to sledei put pomenu “fijat”, neka kau graanima zato nisu ostavili za sobom ugovor koji Vlada Srbije sme da objavi i “kako to da takvi pametnjakovii i strunjaci nisu obezbedili izvoz “fijata” u Rusku Federaciju”.

SNS kae da bi funkcioneri DS-a poslednji mogli da diskutuju o radnikim pravima, osim ako nee da objasne onim radnicima kojih ima pola miliona, ali i njihovim porodicama koje su, kako kau, izbacili na ulicu posle pljakake privatizacije, koliko je ko od njih novca od rasprodaje dravne imovine stavio na svoj privatni bankovni raun i po ijem su nalogu godinama unitavali svaki pedalj Srbije.

“Sve to su funkcioneri Demokratske stranke dotakli – ili su opljakali, ili su napravili probleme gde god su se pojavili, od uslova pri sklapanju brojnih ugovora, pa do svih mera koje su sprovodili”, kau naprednjaci.

SNS naglaava da e ostati zabeleeno u srpskoj istoriji da je DS najbahatija, najneodgovornija i najsramnija vlast ikada, vlast koja je jedino bila sposobna da napravi tajkunsko-kriminalno-politiku hobotnicu koja je udavila Srbiju i dovela je do bankrota.

Podsetimo, DS je saoptila ranije danas da je drava suvlasnik fabrike “fijata” u Kragujevcu i da ima obavezu da nae odrivo reenje koje e “stimulisati i radnike i kompaniju”.

Kako navode demokrate, ako “fijat” ode iz Srbije, za to nee biti krivi radnici koji trae poveanje plata, ve e biti kriva vlast jer nije ispunila obeanja u vezi sa izvozom FIAT 500L u Rusiju.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI