Sremska Mitrovica, Vranje — Pripadnici policije Srbije rasvetlili su, u dve odvojene akcije, dva pokuaja ubistva i uhapsili dve osobe zbog tog krivinog dela.

Trea osoba uhapena je zbog neprijavljivanja krivinog dela, saopteno je danas.

U Sremskoj Mitrovici uhapen je M.S. (22) zbog toga to je u jednom ugostiteljskom objektu u tom gradu, nakon krae rasprave, ubo noem u grudi jednog vrnjaka, koji je zbog tekih povreda medicinski zbrinut u lokalnoj bolnici.

U drugoj akciji, pripadnici MUP-a su uhapsili L.S. (24) iz Vranja zbog pokuaja tekog ubistva u jednoj diskoteci u tom gradu, kao i razbojnitva i nedozvoljenog posedovanja oruja.

On je osumnjien da je 16. jula u diskoteci u Vranju iz puke ranio jednog tridesetjedonogodinjeg mukarca, koji je zadobio teke telesne povrede.

Nakon toga osumnjieni je sa .. (18), koji je uhapen zbog neprijavljivanja krivinog dela i pomoi uiniocu posle izvrenog krivinog dela, i sa jo jednim maloletnim licem pobegao taksi vozilom.

Tokom vonje L. S. je, kako se sumnja, od vozaa taksija uz pretnju pukom oduzeo 6.000 dinara i linu kartu.

Uhapenima je odreeno zadravanje, nakon ega e biti privedeni u tuilatvo, dok e protiv maloletne osobe biti podneta krivina prijava u redovnom postupku.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI