Nakon to se Pokret “Beli – Samo jako” ogradio od budueg delovanja Luke Maksimovia, poznatog kao Ljubia Preletaevi Beli, oglasio se i sam Beli.

On je na drutvenoj mrei Fejsbuk objavio da je “kandidovanjem za predsednika Republike izaao van okvira Mladenovca, a izbornim rezultatom uvideo da je podrka ogromna”.

“Posle 350 hiljada glasova nade, nema nazad! Duan sam da graanima ponudim novu ideju i priu za izlazak iz apatije, beznaa i zla. Svaki vid povlaenja i svoenja na „lokalni nivo” sa moje strane vie ne dolazi u obzir — sticajem okolnosti, s obzirom da smo se izborili da se moj glas uje daleko, privilegovan sam da postanem predvodnik generacije i da konano zajedno menjamo drutvo”, naveo je Beli.

On dodaje da je “bitka na dva fronta je skoro nemogua i da zbog toga mladenovaka odbornika grupa Beli – Samo Jako preuzima svu odgovornost nad daljim radom na lokalu”.

“Ja u preuzeti Bitku za Beograd”, naglasio je Beli i dodao:

“Poto u i dalje biti u mladenovaoj skuptini, biu upoznat s radom odbornike grupe, a tako u i ja izvetavati odborniku grupu o svom delovanju. Ostajem dosledan ideji i manifestu sa poetka prie – do kraja”.

Proitajte jo:

“Beli izvrio zadatak”, Pokret se ograuje od njega

Beli DJB: Fala na pozivu, nisam zainteresovan

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI