Biva glumica u filmovima za odrasle je dobila 130.000 dolara kako ne bi u javnost iznela detalje njenog odnosa sa Donaldom Trampom, piu svetski mediji.

Kako navodi Volstrit dornal, advokat Tramp organizacije Majkl Koen je organizovao isplatu utanje Stefani Kliford, koja je tvrdila da je imala susret sa ekscentrinim milijarderom u julu 2006. godine, na jednom golf turniru.

Taj novac je navodno uplaen Klifordovoj u oktobru 2016. godine, kada Tramp bio u kampanji za predsednike izbore.

Bela kua je potom demantovala informaciju navodei da su to “stare i reciklirane inormacije, koje su objavljene i demantovane pre izbora”.

Koen takoe nije hteo da komentarie svoje uee u dogovoru, rekavi da je Tramp ve demantovao te navode.

Volstrit dornal dodaje i da je “savetniki tim Klifordove” zapretio da e odustati od dogovora, uz obrazloenje da novac nije isplaen na nain koji je utvren.

Ona je 2006. Godine na drutvenim mreama objavila fotografiju sa Trampom.

Trampa je ve optuila grupa ena za seksualno uznemirivanje i zlostavljanje pre nekoliko godina, to je predsednik SAD takodje demantovao.

In Oct. 20016, Trump lawyer, Michael Cohen, arranged a $130,000 payment to adult film star Stephanie Clifford aka Stormy Daniels after her lawyer negotiated a nondisclosure agreement to buy her silence regarding a sexual relationship she had with Trump. https://t.co/7bM2Ll9fV3 pic.twitter.com/GMULfqnmvx

— Chris (@Chris_nDC) January 12, 2018

Reply
Share this