Beograd — Premijerka Ana Brnabi navodi da oekuje vrlo “prljavu kampanju” za izbore u Beogradu i najavila da e se ukljuiti u nju koliko joj to dozvoli radno mesto.

“Oekujem izuzetno prljavu kampanju u kojoj se ne biraju sredstva, zato to mi imamo rezultate koji su neupitni. Opozicija je u nemogunosti da napadne nau politiku i ide na najprimitivnije line uvrede i lai”, rekla je Brnabi u intervjuu za list “Alo”.

Ona je ocenila da je Beogradu potreban neko ko odrava njegovu irinu i otvorenost, ko osuuje govor mrnje i ko je spreman da strane u odbranu slabijih.

Brnabi je kritikovala kandidata za gradonaelnika Dragana ilasa, navodei da su mu na dan odravanja “Prajda” bili krivi organizatori, a ne oni koji su ruili Beograd, ali i zbog izjava o novogodinjoj jelki, o projektu “Beograd na vodi” i o mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju.

“ilas je rekao da je nauio iz svojih greaka, ali je u praksi ponovo dokazao da nita nije nauio. Takva e biti cela kampanja, priae o jelki da ne bi priali o Velikom bratu, branie mitropolita od manjina, branie kuu Velikog brata od dece u Pionirskom parku, kritikovae Beograd na vodi da bi postavljali replike Terazija na Novom Beogradu”, kazala je premijerka.

Ona nije elela da komentarie izjavu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija koji je rekao da se on “ne bavi vradbinama”, ve da se njima bavi predsednik Srbije Aleksandar Vui koji je za premijerku postavio Anu Brnabi.

“Trebao mu je samo dan i po da se seti mene i da prebaci predsedniku zbog toga. Mislila sam da e mene tu prvu izdvojiti. Vlada i crkva su odvojeni i nemam nameru dalje da komentariem njegove izjave”, poruila je Ana Brabi.

Reply
Share this