etvrta osoba zaredom ubijena u Tampi na Floridi, a stanovnivi sve vie strahuju da se meu njima nalazi serijski ubica.

AP prenosi da su stanovnici etvrti Seminol Hajts uli pucnjavu neto pre pet sati ujutru po lokalnom vremenu, a kad je policija dola na mesto dogaaja, pronala je samo mrtvo telo na ulici.

Portparol policije nije mogao da komentarie da li je dananje ubistvo povezano sa nizom od tri ubistva u razmaku od samo deset dana koji se dogodio prolog meseca.

Svi su ubijeni usred noi nakon to su izali iz autobusa, bez ikakvog oiglednog razloga. Niko od njih nije opljakan.

Policija je pojaala patrole u etvrti, ali to oito nije pomoglo da se sprei poslednji zloin.

Prvi sluaj u nizu bilo je ubistvo Bendamina Miela (22), 9. Oktobra. Neposredno nakon ubistva, nadzorna kamera snimila je osumnjienog s kapuljaom na glavi kako tri od mesta zloina koju je policija potom objavila.

Dva dana nakon toga, 11. oktobra, ubijena je Monika Hof (32). 19. oktobra ubijen je Entoni Najboa (20), koji je imao tu nesreu da je seo na pogreni autobusu povratku kui s posla.

Policijska patrola u blizini ula je pucnjavu i dotrala na mesto zloina, ali nala je Najboa mrtvog.

Gradonaelnik Tampe Bob BBakhorn rekao je na sastanku s policijom prolog meseca da ulove osumnjienog i “donesu mu njegovu glavu”.

Stanovnici ove tradicionalno radnike etvrti koja je vremenom poela da privlai i bogatije stanovnike, kau da su dosad imali iskustva s kraama automobila i tuama izmeu mladih, ali ni sa im slinim ovome.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI