Beograd — Folk peva Aleksandar Vuksanovi, poznatiji kao Aca Lukas, nastupae na ovogodinjoj gradskoj proslavi Nove godine u Beogradu, nezvanino saznaje B92.

Prema naim saznanjima, pregovori sa pevaem o novogodinjem nastupu u prestonici su u toku.

Zasad nije poznata tana lokacija na kojoj e Beograani i posetioci proslaviti Novu godinu, ali ranijih godina koncerti su u novogodinjoj noi najee organizovani na Trgu Republike ili ispred zgrade Skuptine Srbije.

Beograani su 2017. godinu doekali na Trgu Nikole Paia uz Plavi orkestar i Bajagu i “Instruktore”. Doek je bio organizovan i na Novom Beogradu gde se nekoliko hiljada ljudi zabavljalo uz Vlada Georgieva i “Prljavog inspektora Blau i Kljunove”, dok je u Zemunu organizovan nastup YU grupe

Godinu dana ranije, za doek 2016. godine, Stiven Sigal sa bendom i Lepa Brena nastupali su ispred Skuptine u Beogradu.

Podsetimo, Aca Lukas je nedavno bio u ii javnosti zbog nasilja u porodici kada ga je biva supruga Sonja Vuksanovi prijavila za fiziki napad.

On je “delimino priznao” da se napad dogodio i naveo da je suprugu utnuo nogom u butinu i udario rukom u potiljak.

Tuilatvo mu je ponudilo sporazumno priznanje dela, to je on prihvatio i potpisao, uz zatvorsku kaznu od tri godine, uslovno na deset meseci.

Takoe, presudom, koja je pravosnana, Vuksanoviu je izreena mera zabrane prilaska Sonji Vuksanovi u trajanju od 18 meseci.

Reply
Share this

ZANIMLJIVOSTI