Atraktivna pevačica vratila se iz Kanade gde je provela nekoliko dana. Ova zemlja joj se izuzetno dopala, ali ne bi ostala tamo da živi iako su joj čak dvojica ponudila da se uda za njihove sinove.

Milica Pavlović ne ostavi nikoga ravnodušnim gde god da se pojavi, pa je tako bilo i u Kanadi gde je održala nekoliko fenomenalnih nastupa. Više detalja o njenom putu i fotografije sa lica mesta pogledajte u nastavku, u galeriji.

– Ovo putovanje na drugi kontinent došlo je u pravom momentu jer nakon promocije dueta “Kidaš me” trebao mi je odmor. Imala sam vremena između koncerata da obiđem zemlju. Najveći utisak na mene ostavili su Nijagarini vodopadi, čudo prirode, i ne mogu da opišem koliko su lepi uživo – sa osmehom priča Milica, pa nas je interesovalo da li bi mogla tamo da živi. Ona se nasmejala i dodala da su joj nudili brak tamo.

– Isto su me pitali organizatori pošto imaju sinove mojih godina… Svuda bude lepo kada odete na određeno vreme, ali uvek se rado vratim u svoju zemlju. Neko pametan je rekao: “Evropa je majka” i najviše mi se dopada klima ovde – priča pevačica i otkriva kakvi su Kanađani:

– Ja se iskreno najviše oduševljavam našim ljudima u tuđini. Svi su prijatni, nasmejani, spremni da pomognu i to mi od svega ostavi najjači utisak.

Milica je inače odsela u hotelu u kojem su boravile najveće svetske zvezde, ali nije želela da otkrije koliko ju je to zadovoljstvo koštalo.

– Ja ne govorim o ciframa, nisam taj tip, ali mislim da zaslužujem da se počastim i da nekoliko dana provedem na lepom mestu – kaže Pavlovićeva.

U poslednjih nekoliko meseci Milica je dosta smršala i mnogi hvale njenu liniju, kao i to da je na fotografijama uvek savršena.

– Shvatila sam da je poslednji voz. Imamo mi žene cake kako da ispadnemo dobro na fotografijama, slikamo se nekoliko puta dok ne ispadne prava fotka, ali najbitniji je krajnji rezultat – objašnjava pevačica.

Milica je u ponedeljak doputovala iz Kanade, a među poslednjima je izašla sa aerodroma.

– Imali smo mali problem, muzički instrumenti su u pitanju, nisu stigli iz Toronta, a pošto glumim majku članovima svog benda, stala sam u red sa njima da napravimo spisak šta sve nedostaje – sa osmehom kaže Milica koja je na letu bila sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije. Interesovalo nas je da li joj je neki zapao za oko:

– Ja sam malo pogledala, viđam ih s vremena na vreme na mojim nastupima. Izuzetno su šarmantni, zgodni i lepi momci. Oni su izuzetno kulturni ljudi, uživaju u svakoj pesmi i mnogo mi je drago kada ih vidim u publici.

Konstatovali smo da je nemoguće da joj se nijedan od njih nije udvarao:

– Nije, zato što verovatno imaju devojke ili su oženjeni ili im se ne dopadam, ali svakako smo članovi mog benda i ja legli da spavamo čim smo seli u avion – kaže Milica koju su povezivali sa klavijaturistom iz benda, te pored njega ne može niko ni da joj priđe.

Milica Pavlović jahala je konja u Kanadi, a kako kaže, nije joj bilo svejedno.

– Ja se plašim životnja koje su veće od mene. Kada mi priđe konj, nije mi svejedno, ali kao prava lavica pobedila sam strah i suprotstavila mu se. Iako mi je srce preskakalo, hrabro sam to izdržala – kroz osmeh kaže pevačica.

Reply
Share this

Blic online

NAJNOVIJE