Čak i ako je prodavnica aplikacija prepuna nekih korisnih stvarčica koje se mogu koristiti bilo gde da ste na svetu, mi smo istražili koje su to aplikacije koje vam mogu olakšati život ako živite u Torontu.

Živimo u modernom vremenu, kad je svaki minut važan. Ove aplikacije koje su razvijene od strane lokalnih developera će vam pomoći da organizujete svoje vreme, obaveze i slobodno vreme.

Maegan

Maegan je odlična aplikacija za restorane. Pomoću nje možete pogledati menije određenih restorana, možete naručiti a i platiti za svoj obrok. U ovom trenutku možete rezervisati i naručiti hranu u 40 restorana širom Toronta (Grand Electric, Pai i Gusto 101). Još jedna super opcija koja vam je dostupna ako se odlučite koristiti ovu aplikaciju, jeste mogućnost da podelite račun sa nekim i platite sa više platnih kartica.

Blynk

Da li ste već čuli za Tinder? Aplikaciju koja vas na osnovu vaših fotografija “povezuje” sa potencijalnim partnerom? E, ova aplikacija radi na istom osnovu samo vas “uparuje” sa odećom i modnim dodacima koja idu uz vas. Pored toga što ćete videti koje su to krpice kojima bi trebali proširiti svoju garderobu, ova aplikacija će vam predložiti i lokacije gde ih možete kupiti.

AskForTask

Veoma kreativna aplikacija gde korisnici iste postavljaju sve one obaveze koje trebaju završiti. Npr. trebate pokositi travnjak, ukloniti sneg, treba vam vožnja do aerodroma. Nakon što ste postavili ono što je potrebno uraditi i završiti u nekom određenom roku, korisnici ove aplikacije će ostaviti svoje ponude a vi možete izabrati ko će odraditi posao i za koju cenu.

Exclusive

Ovo je aplikacija slična Uberu, ali za hemijsko čišćenje. Vozač pokupi vašu odeću, i vrati kad je ona očišćena na vaš kućni prag. Plaćate pomoću same aplikacije.

DateNight

Online klub dadilja, za digitalno doba. Aplikacija vam omogućuje da pronađete adekvatnu dadilju na osnovu vaših preferenci. Roditelji mogu sastaviti listu omiljenih dadilja, i kad im je ona potrebna pozivi će se obaviti na osnovu te specifične liste. Ukoliko prvi izbor nije dostupan, poziva se druga dadilja na listi, itd.

Da li vi koristite neke aplikacije i koje su vam omiljene?

Izvor: Toronto Life

Reply
Share this

Leave a Reply

NAJNOVIJE