Voditi pokretni ugostiteljski objekt daje vam mogućnost da uvek budete na pravom mestu, kreativni i jedinstveni i uz mnogo manje ulaganja da date potpuno novi koncept uličnoj prehrambenoj industriji.

Ulična prehrambena industrija je uvijek bila prisutna ali nikada nije uživala takav publicitet i slavu koju ima danas. Svakog dana ljudi su sve više u potrazi za brzim i jeftinim obrokom koji je glavna ponuda ovakvih ugostiteljskih objekata.

Mi smo danas izabrali 5 najboljih mobilnih restorana koje ćete naći na ulicama Toronta.

FeasTO

Ovaj pokretni ugostiteljski objekat je zaradio svoju prikolicu na takmičenju koji nosi naziv “Food Network’s Food Truck Face Off”. Ukoliko ste poklonik ručno spremljenih knedli sa raznim nadevima, ovo mesto je stvoreno za vas. Uživajte u neobičnim ukusima kao što je pačetina, bundeva, vijetnamska supa i foa gra.

The Egg Man

Ako ste za gurmanski doručak u centru Toronta, nemojte nikako propustiti ovu prikolicu sa najboljom brzom hranom. Započnite dan sa pravim doručkom. Probajte poutine ili ukusni francuski brzi doručak koji nosi naziv Croque Madame. Uslužne preduzetnike možete pronaći svako ujutro na raskrsnici ulica Yonge i Elm.

20150501-2048-Truck

Blazin Cajun

Blazin Cajun nam donosi začinjenu hranu za sve one gurmane koji vole malo egzotičniji i možemo reći hranu koja će pokrenuti sva vaša čula, a možda i suze. Ova prikolica se često može videti u ulici Bloor.

Mustache Burger

Gurmanski burgeri na ulicama Toronta? Realno, verujte nam. Uživajte u goveđim, ćurećim, pilećim, vegetarijanskim hamburgerima. ovu mobilnu prikolicu možete uočiti na King & John u vreme doručka, dok večeru služe na St. George & Hardbord.

2015318-born-to-run

Born2Eat

Born2Eat nam donosi jela za dušu neposredno na ulicama Toronta. Na meniju možete naći klasični burger sa govedinom i cveklom, hot dog makarone sa sirom i poutine. Za vreme ručka ih možete naći neposredno pored Mustache Burger na King & John-u.

Izvor: BlogTO

Reply
Share this

Leave a Reply

NAJNOVIJE