Ukoliko planirate roštiljanje a mrzi vas da odete do kasapnice, ovi mesari će se potruditi da vam potrepštine dostave na vašu kućnu adresu.

Pileće meso, šnicle, unapred pripremljeni hamburgeri… Sve ovo a i mnogo više od ovog možete kupiti sa jednim klikom dugmeta a da ne morate misliti o tome kako ćete pokupiti porudžbinu.

Healthy Butcher

Kućna dostava vođena od strane Real Food Toronto će učiniti naručivanje mesnih proizvoda pravi užitkom. Pored šnicli, možete naručiti i kobasice kao i hamburgere za vreme sezone roštiljanja.

Halal to Door

Obezbedite Halal govedinu jednim klikom. Pored mesa koji nastaja primenom HALAL sistemom, ova online mesara će obezbediti sve ono što poželite počev od sirovog mesa pa sve do raznih delikatesa. A ono što je najbolje, za dostavu ćete platiti samo nekih $10 dolara.

Olliffe

Ukoliko ne želite razmišljati o tome kad i gde možete nabaviti svoje meso za fantastičan roštilj, ovo je pravo mesto za vas. Dostava je uglavnom besplatna ukoliko stanujete u blizini Ollife objekata, a pravo na besplatnu dostavu stičete ako naručite meso u minimalnoj vrednosti od $75 dolara.

Front Door Organics

Ovaj preprodavac organskog mesa se prvenstveno bavi suhomesnatim proizvodima, međutim ukoliko naručite sirovo meso, bićete zadovoljni onim što dobijete. Garantujemo! Naručeno meso će vam stiči na kućnu adresu vakumirano i zamrznuto.

Stoddart Family Farm

Ne želite naručivati od preprodavaca? Naručite vaše meso za roštilj direktno sa farme iz Kawarthasa. S obzirom da ova farma isporučuje samo na veliko, pobrinite se da imate zamrzivač ili mnoštvo prijatelja koji vole meso.

Izvor: BlogTO

 

Reply
Share this

Leave a Reply

NAJNOVIJE